Tunceli'de Esnaf, Memur Ve Çiftçilerin Sahne Aldigi Konser Büyük Begeni Topladi

Tunceli’nin Çemisgezek ilçesinde, ‘Sarkilar Bizi Söyler, Biz De Sarki Söyleriz’ projesi çerçevesinde esnaf, memur ve çiftçilerin sahne aldigi konser, büyük begeni topladi.

Tunceli'de Esnaf, Memur Ve Çiftçilerin Sahne Aldigi Konser Büyük Begeni Topladi
Milli Egitim Bakanligi Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügü tarafindan yürütülen ‘Sarkilar Bizi Söyler, Biz De Sarki Söyleriz’ projesi çerçevesinde, Çemisgezek Halk Egitim Merkezi Müdürlügü bünyesinde konser verildi.

Türk Sanat Müzigi Konserinde esnafindan memuruna, çiftçisinden isçisine birçok kursiyer yer aldi. Profesyonelleri aratmayan kursiyerlerin performansi büyük begeni topladi.

Projenin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettigini belirten 63 yasindaki terzi Mürsit Yalçin "Ilçemizde Türk Sanat Müzigi etkinligi oldu. Çok güzel oldu. Ben de bir esnaf olarak bu etkinlige katildim. Çok da güzel oldu. Müzikle ugrasmak güzel. Herkese tavsiye ediyorum. Herkes bu tarz etkinliklere katilsin" dedi.

Koroya katilan ilçe sakinlerinden Ömer Faruk Tek ise “Sanat musikisi ile ilgili olarak bir faaliyet gerçeklestirilecegini ögrendigimizde mutluluk duyduk. Bu soguk kis günlerinde sicak bir ortam kurarak bir faaliyet gerçeklestirmis olduk. Korodaki bütün arkadaslarima ve dinleyicilerime tesekkür ederim" diye konustu.

Kaynak: İHA