Giresun'da Ilk Modern Dönel Kavsak Ulasima Açildi

Giresun’da 20 Agustos 2020 tarihinde yasanan sel felaketinde ulasim ve alt yapida meydana gelen hasarlar devlet eliyle giderilmeye devam ediyor.

Giresun'da Ilk Modern Dönel Kavsak Ulasima Açildi
Gerçeklestirilen çalismalari Giresun Valisi Enver Ünlü yakindan takip ediyor. Vali Ünlü’nün bizzat takip ettigi Giresun-Çaldag-Inisdibi Yolu (Batlama Yolu) ile Teyyaredüzü Mahallesindeki sehir içi karayolu baglantisina Giresun’un ilk akilli trafik sistemi modern dönel kavsagi yapildi ve ulasima açildi.

Vali Ünlü, akilli trafik sistemi dönel kavsagin; trafik ve ulasim sorunlarini azaltan, enerji verimliligini artiran, çevreye uyumlu, ölümlü ve yaralanmali trafik kazalarini azaltan, trafik isigi olmadigi için gereksiz durma ve gecikmeleri azaltip zamandan tasarruf saglayan bir sistem oldugu bilgisini verdi.

Vali Ünlü, yaptigi açiklamada, “Vatandaslarimizin can ve mal güvenligi her seyden önce gelir. Giresun-Çaldag-Inisdibi Yolu ile Teyyaredüzü Mahallesindeki sehir içi karayolu baglantisina yapilan akilli trafik sistemi modern dönel kavsak da bu anlamda çok önemli. Hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA