4. Levent'teki Cinayetin Detaylari Ortaya Çikti Açiklamasi Sosyal Medyadan Küfürlesmisler

Kagithane 4. Levent’te motosikletli gelen iki sahistan birinin açtigi ates sonucu 1 kisinin öldügü 2 kisinin yaralandigi cinayetin detaylari ortaya çikti. Ölen kisinin arkadasinin, arkadaslik uygulamasindan tanistigi kisiyle küfürlesmesi sonucu olayin yasandigi tespit edildi. Ayrica olayda ölen kisinin kimligi belirlenirken, polis saldirganlarin pesine düstü.

4. Levent'teki Cinayetin Detaylari Ortaya Çikti Açiklamasi Sosyal Medyadan Küfürlesmisler
Kagithane 4. Levent Emniyetevleri Mahallesi’nde saat 18.00 siralarinda meydana gelen olayda, sosyal medyadan bir sahisla tartistigi iddia edilen Cihan Ö., (31) randevulastiktan sonra aksam saatlerinde bulusma noktasina gelerek beklemeye baslamisti. Bir süre burada bekleyen Cihan Ö.’ye motosikletle seyreden iki saldirgan tarafindan silahla ates açilmis, saldiri sonucu Cihan Ö. karnindan ve kaval kemiginden, arkadasi gögsünden ve o esnada yoldan geçen Cihan H. (28) ise ayagindan yaralanmisti.

Ölen sahsin kimligi tespit edildi

Olayin ardindan ihbar üzerine olay yerine çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edilmis. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, yaralilari yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla çevredeki hastanelere kaldirilarak tedavi altina almisti. Ameliyata alinan Cihan Ö. ve Cihan H.’nin hayati tehlikesinin olmadigi ögrenilirken, üstünden kimlik çikmadigi için belirlenemeyen kisi ise yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetmisti. Polis ekipleri yaptigi çalisma sonucunda ölen kisinin Cihan Ö.’nün randevu yerine birlikte geldigi arkadasi Fahri Çelik (42) oldugunu tespit etti.

Arkadaslik uygulamasindan küfürlesmisler

Öte yandan yasanan olayla ilgili detaylar da ortaya çikti. Arkadasiyla birlikte saldiriya ugrayan Cihan Ö.’nün arkadaslik uygulamasindan tanistigi küfürlestigi sahisla randevulastigi ve Cihan Ö.’nün arkadasi Fahri Çelik ile birlikte olay yerine geldigi sonrasinda ise motosikletli iki sahis tarafindan 5 el ates edilerek silahli saldiriya ugradigi bilgisine ulasildi.

Polis saldirganin pesinde

Polis ekipleri, çevredeki görgü sahitlerinin ifadelerine basvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldigi olayla ilgili olarak ise kimligini tespit ettigi saldirgani yakalama çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA