Vali Polat, Yilbasi Gecesi Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti

Yozgat Valisi Ziya Polat, 2022 yilinin son saatlerinde kentin huzuru ve güvenligi, vatandaslarin sagligi için çalisan kamu görevlilerini ziyaret ederek yeni yillarini kutladi.

Vali Polat, Yilbasi Gecesi Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti


Ilk olarak polis ve 112 Acil Çagri Merkezi’ni ziyaret eden Vali Ziya Polat, daha sonra Bozok Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi ile Yozgat Sehir Hastanesi’nde hasta ve saglik personellerinin yeni yilini kutladi. Uygulama noktasinda polis ve jandarma ekiplerini ziyaret eden Vali Polat, ekiplere görevlerinde basari dileklerinde bulundu. Vali Polat, yolcularin da yeni yilini kutladi. Vali Polat yaptigi açiklamada 2023 yilinin huzur, saglik ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunarak kentte yaklasik bin 300’e yakin kolluk kuvvetinin görevi basinda oldugunu ifade etti.

Polat, "Ekiplerimiz 7-24 saat görevinin basinda. Insallah huzur içerisinde 2023 yilina girecegimizi düsünüyorum. Devletimizin tüm imkanlari aziz milletimizin emrinde oldugunu tekrar ediyoruz. Emek veren sahada görev yapan milletimizin huzuru, güvenligi için görev yapan tüm arkadaslarimiza kolayliklar diliyorum." dedi.



Vali Polat’a Yozgat Belediye Baskani Celal Köse, Il Emniyet Müdürü Kenan Saban Süzgün ve Il Jandarma Alay Komutani Albay Halil Baser eslik etti.
Kaynak: İHA