Vali Öner, Yeni Yila Eksi 16 Derece Sogukta Görev Yapan Personelle Girdi

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, 2022 yilinin son gecesinde sehrin giris noktalarinda nöbet tutan polis ekiplerini ziyaret ederek, moral verip yeni yilini kutladi.

Vali Öner, Yeni Yila Eksi 16 Derece Sogukta Görev Yapan Personelle Girdi
Vali Öner, ilk olarak Ardahan-Kars kara yolunun Çamliçatak uygulama noktasindaki güvenlik güçlerinin yeni yilini kutladi. Vali Öner, Jandarma Albay Ramazan Yigit ve Il Emniyet Müdürü Ünsal Hayal ile birlikte, yeni yila güvenlik noktalarinda girecek olan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. Ardahan- Kars karayolundaki Çamliçatak jandarma noktasina gelen Vali Öner, ekiplerle beraber denetim yaparak, durdurulan sürücü ve yolculara çikolata ikram etti. Araç sürücülerinin yeni yilini kutlayan Vali Öner, sürücüleri dikkatli olmalari konusunda uyardi. Daha sonra 112 Acil Çagri Merkezine geçen Vali Öner, merkezde görev yapan personelin yeni yilini tebrik ederek tatli ikraminda bulundu. Vali Öner, Ardahan-Göle karayolundaki Polis yol kontrol ve uygulama noktasinda eksi 16 derece soguga ragmen görev yapan emniyet mensuplarini ziyaret etti.

Vali Öner, ’’2023 yilina görevi basinda girecek olan kurumlarimizin çalisanlarini ziyaret ettik. Yeni yila Göle uygulama noktasinda görev yapan emniyet personelimizle birlikte girecegiz. Güvenlik güçlerimiz vatandaslarimizin huzur ve güvenligi, geceyi geçirmeleri için bütün tedbirleri aldi. Diger kurumlarimizda da tüm tedbirleri aldik. Insallah vatandaslarimiz huzur içerisinde tüm geceyi geçirecekler. Su anda herhangi bir olumsuzluk yok. Ilimizde tüm güvenlik görevlilerimiz görevlerinin basindadir. Görevi basinda olan bütün ekiplerimize basarilar diliyorum’’ dedi.

Vali Öner, son olarak Ardahan Devlet hastanesini ziyaret ederek, hastalara sifalar diledi.
Kaynak: İHA