Malatya'da Yeni Yilin Ilk Bebekleri Ikiz Kardesler Ayse Ve Murat Oldu

Malatya’da 2023 yilinin ilk ikiz bebekleri Ayse ve Murat, Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde dünyaya gözlerini açti.

2023 yilinin dünyaya gelen bebekleri Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesinde Kadin Dogum Servisinde dünyaya geldi. Fadime ve Mustafa Kazan çiftinin dünyaya gelen Ayse ve Murat isimli ikiz bebekleri Malatya’da yeni yilin da ilk bebekleri oldu. Yeni yilin ilk dakikalarinda saatler 00.07’i gösterirken dünyaya gözleri açan ikiz bebeklerin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenilirken 31 yasindaki anne Özlem Kazan, "Iki çocuk annesiydim simdi ikiz bebeklerim oldu 4 çocugum var. Çok güzel bir duygu. Rabbim, dileyen herkese nasip etsin, gerçekten çok güzel bir duygu" dedi.

Dogumu gerçeklestiren dogum ebesinin ismini kiz çocuklarina verdiklerini, erkek bebege de doktorlarinin adini verdiklerini belirten anne Kazan, "Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesine tesekkür ediyorum. Doktorumuz Murat Beye tesekkür ediyorum. 2023 yili saglik huzur ve mutluluk getirsin" seklinde konustu.

42 yasindaki baba Mustafa Kazan’da 2023 yilina ikiz bebekler ile girdikleri için çok mutlu olduklarini belirterek, "Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin, ikiz bebeklerimiz Ayse ve Murat vatana millete hayirli bir evlat olurlar insallah. Yeni yilin saglik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" seklinde konustu.

Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi doktoru Mehmet Murat Altindag da yeni yilin ilk bebeklerinin saglik durumlari hakkinda bilgiler vererek, "Dogum sonrasi ikiz bebeklerden Murat 2 kilogram 400 gram, Ayse ise 2 kilogram 150 gram olarak dünya geldi. Bebeklerimizin sagligi çok iyi, takip edecegiz ve bir sorun olmadigi durumda yarin taburcu etmeyi planliyoruz" diye konustu.

Türk Kizilayi Malatya Yesilyurt Subesi de 2023’ün ilk bebeklerini hastanede ziyaret ederek aileye hediye verdi.
Kaynak: İHA