Kirikkale'de Yeni Yilin Ilk Bebekleri Dünyaya Geldi

Kirikkale’de aileler, 2023 yilinin ilk dakikalarinda bebeklerini kucaklarina almanin mutlulugunu yasadi.

Kirikkale'de Yeni Yilin Ilk Bebekleri Dünyaya Geldi
Kirikkale Yüksek Ihtisas Hastanesi’nde yeni yilda dünyaya gelen ilk bebege "Defne" ismi verildi.

Mehmet ve Süveyda Albayrak çiftinin yeni yilin ilk dakikalarinda bir kiz çocugu oldu. 3 kilogram agirliginda kiz bebek dünyaya getiren Süveyda Albayrak, ikinci kez annelik sevincini yasadigini ve çok mutlu oldugunu belirtti.

Sezaryenle 4 gün erken dogum yaptigini ifade eden Albayrak, "Çok mutluyum, çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yeni yilda geldi bize sürpriz yapti. Çok mutlu etti bizi. 4 gün erken geldi. Aslinda hafta içinde bekliyorduk ama yil basinda geldi" dedi.

Yasemin ve Kadir Gündogdu çiftinin üçüncü çocugu, "Muhammed Asaf" yeni yilda dünyaya gözünü açti. Normal dogumla 3 kilogram bir erkek bebek dünyaya getiren Yasemin Gündogdu, üçüncü kez anne olmanin mutlulugunu yasadi. Anne Gündogdu, çocugunun saglikli, sihhatli, huzurlu ve mutlu yillarda büyümeyi istedigini söyledi.



Rabia ve Ali Dogan çiftinin ilk çocugu "Ebrar" bebek, 2 kilo 950 gram agirliginda dogdu. Çocugunun saglikli ve uzun ömürlü bir yasam sürdürmesini isteyen anne Dogan, "Çok mutluyum, Rabbim herkese nasip etsin. Tarif edilemez bir duygu" ifadesini kullandi.

Vali Bülent Tekbiyikoglu ve Belediye Baskani Mehmet Saygili, yeni yilin ilk bebeklerini hastanede ziyaret ederek, altin hediye etti.

Tekbiyikoglu, gazetecilere yaptigi açiklamada, "Geçen seneden farkli olarak bu sene de 3 tane çocugumuz ’yeni yila merhaba’ dedi.

Onlara da hayirli bir ömür dileyerek, ufak hediyemizi takdim ettik" dedi.

Kaynak: İHA