Kayseri'de Yilin Ilk Bebegi 'Yüsra' Oldu

Kayseri’de 2023 yilinin ilk bebegi Kayseri Sehir Hastanesi’nde dogan Tekne Ailesi’nin ilk bebegi olan Yüsra oldu.

Yeni yilin ilk bebegi olan Yüsra; Kayseri Sehir Hastanesi Kadin ve Çocuk Hastaliklari Polikliniginde dünyaya geldi. Ahmet ve Asena Tekne çiftinin ilk bebegi olan Yüsra normal dogum ile saat 00.05’te dünyaya geldi. Aileyi ziyaret ederek tebrik eden Kayseri Sehir Hastanesi Bashekim Yardimcisi Op. Dr. Samil Gergin, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kayseri Sehir Hastanesi’nde, devletimizin kurulusunun 100. yildönümünde ilk bebegimiz dünyaya gelmistir. Babasi ve annesini tebrik ediyor, bebegimiz Yüsra’ya da saglikli bir ömür diliyoruz" dedi.

2023 yilinin ilk bebeginin sagliginin gayet iyi oldugunu aktaran Kadin Dogum Uzmani Uzm. Dr. Hatice Durmus ise, "41 haftalik dogan bebegimiz saat 00.05’te çok saglikli bir sekilde dogdu. 3 kilo 990 gram seklinde dogdu, 51 santim boyu var. Çok saglikli bir bebegimiz. Ailesiyle birlikte huzurlu bir ömür diliyorum" dedi.



"Çok mutluyum"

Mutlulugunu ifade eden anne Asena Tekne ise, "Bebegim yilin ilk bebegi oldu. Bu durumdan dolayi da çok mutluyum. Zorlu bir süreç. Bu zorlu süreci de hastane çalisanlarinin profesyonel çalismalariyla kolay bir sekilde atlattim. Çok tesekkür ederim" derken, baba Ahmet Tekne de hastane personeline tesekkürlerini ileterek mutlulugunu dile getirdi.
Kaynak: İHA