Bursa'da Büyük Ikramiyenin Vurdugu Bilet Online Olarak Seçilerek Alinmis

Milli Piyango Yilbasi Çekilisi’nin büyük ikramiyesi olan 200 milyon TL, bu yil 6-5-3-0-3-0-3 rakamlarinin bulundugu çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiyenin isabet ettigi biletlerden biri ise Bursa’da Tekel bayisinden online olarak seçilen bilet oldugu ögrenildi.

Bursa'da Büyük Ikramiyenin Vurdugu Bilet Online Olarak Seçilerek Alinmis


Milli Piyango Yilbasi Büyük Ikramiye çekilisi, dün saat 23.00’te basladi.

Bu yil, 200 milyon TL’lik büyük ikramiye 6-5-3-0-3-0-3 rakamlarinin bulundugu çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiyenin isabet ettigi biletler ise belli oldu. Biletlerden biri Giresun merkez ve Bursa merkez Osmangazi ilçesinde online olarak satildi. Bursa’da talihlinin kim oldugu henüz bilinmezken büyük ikramiyenin satildigi bayi belli oldu.

Talihli biletini online olarak seçilerek almis

Bileti merkez Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi’nde bulunan Ugur Tekel bayide online olarak seçilerek satildigi ögrenildi. Büyük ikramiyenin isabet ettigi bileti satan Tekel bayinin isletmecisi Onur Ugur, "Makinadan oynanan bilette çikmis. Makinada toplam 12 bilet oynanmis, bunlardan birine ise büyük ikramiye sans eseri isabet etti. Çeyrek bilete çiktigi için 50 milyon TL. Bilet bana çiksaydi yerdim, fakire falan yardim ederdim diye yalan söylemeye gerek yok. Bu para anca yenir yani. Ikramiye bizim bayiden satilan bir bilete çiktigi için mutlu oldum. Bir yandan dükkanimin reklami olmus oldu, ayrica müsterimize çikmasi da mutlu etti bizi. 2024 yilinda da insallah bu kadar sansli oluruz ve bileti bizden alan müsterimize çikar. Basili biletler tükenmisti, 12 tane makinadan oynatmisiz sadece ikramiyede 12 biletin birine çikti" dedi.



Öte yandan, bu yil 1 milyar 395 milyon 900 bin TL’lik ikramiyenin dagitildigi 2023 Milli Piyango Yilbasi Özel Çekilisi’nde toplam 15 kategoride çekilis gerçeklesti. 200 milyon, 20 milyon, 2 milyon, 1 milyon, 500 bin, 50 bin, 20 bin, 10 bin, 5 bin, 3 bin, 2 bin, 800, 400, 200 (amorti) ve 200 bin TL (teselli) kazandiran yilbasi bilet numaralari, noter huzurunda belirlendi. Amorti isabet eden rakamlar ise 0 ve 6 oldu.
Kaynak: İHA