Bursa'da 2022'Nin Son, 2023'Ün Ilk Bebekleri Dünyaya Geldi

Bursa’da 2022’nin son bebegi ile 2023’ün ilk bebekleri dünyaya geldi.

Bursa'da 2022'Nin Son, 2023'Ün Ilk Bebekleri Dünyaya Geldi


Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavusoglu, AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan 2022’nin son saatlerinde toplumun farkli kesimleriyle bir araya geldi. Gecenin turundaki ilk ziyareti taksi duragi olurken, daha sonra itfaiye ekipleriyle bir araya gelerek çalismalarinda basarilar diledi. Aktas, Çavusoglu ve Gürkan’in bir sonraki duragi ise, Bursa Il Emniyet Müdürlügü Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri (KGYS) Merkezi oldu. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Il Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bursa Il Jandarma Komutani Tekin Aktemur’un da bulundugu ziyarette polis ekiplerine baklava ikram edildi.

2022 yilinin son saatlerine yakin Sevket Yilmaz Egitim ve Arastirma Hastanesine geçen Aktas, Çavusoglu ve Gürkan, hastane personelinin yeni yilini kutladi. Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten ve Bursa Il Saglik Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyilmaz’in da dahil oldugu ziyarette 2022 yilinin dogan son bebegi olarak kayitlara Mert Bilal ve Hasret çiftinin bebekleri Elisa ile bir araya geldi. 2023 yilinin ilk bebegi ise Ali Osman ve Döndü Deniz çiftinin Aybüke Nisa ismini verdikleri ikinci çocuklari oldu. Iki bebege de altin ve çesitli hediyeler takdim edildi.

Yeni bir yila basladiklarini belirten Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, "2023 yilinin Türkiye’ye ve dünyaya hayirlar getirmesini diliyoruz. Savaslarin olmadigi bir dünya diliyoruz. Bu aksam bir çok yeri ziyaret ettik. Bizlerin huzurlu bir sekilde geceyi geçirmemiz için bir çok kisi suan çalisiyor" dedi.

AK Parti Bursa milletvekilleri ise, "Yeni yilimiz vatanimiza hayirli olsun. Türkiye yüzyilinin ilk saatlerini buradan tebrik ediyorum. Yeni dogan bebeklerimize de Allah uzun ömürler versin. Yeni yilin saglik, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum" diye konustu.

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, "Tüm milletimizin yeni yilini tebrik ediyoruz. Önümüzdeki yilda, güzel haber ve müjdelerle beraber olmamizi diliyorum. Iktidar olarak 2022 yilini tamamladigimizi düsünüyorum. Milletimize daha güzel hizmetler yapacagimiza inaniyorum" dedi.

Kaynak: İHA