Adana'da 2023 Yilinin Ilk Bebegi 'Toprak' Oldu

Adana’da 2023 yilinin ilk bebegi Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde dünyaya gelen ’Toprak’ oldu.

Adana'da 2023 Yilinin Ilk Bebegi 'Toprak' Oldu
Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde Sevinç Gölbasi, yilin ilk anlarinda sezaryen dogumla bir erkek bebek dünyaya getirdi. Onur Gölbasi ve Sevinç çifti, 3 kilo 700 gram dünyaya gelen bebeklerine ’Toprak’ ismini verdi. Ayni hastanede anestezi uzmani olarak görev yapan anne Sevinç Gölbasi, dogan bebeginin yilbasi hediyesi olarak geldigini ifade etti.

Ikinci çocugunu kucagina aldigi için çok mutlu oldugunu ifade eden Gölbasi, “Heyecanli, mutlu, kendimizi iyi hissediyoruz. Ikimizde iyiyiz. Her sey yolunda gitti, ameliyatimiz da iyi geçti. Bebegimiz de saglikli geldi" dedi.

Kadin hastaliklari ve dogum servisi doktoru Seray Sirkinti da, "Yeni yilimizin ilk bebegi anestezi uzmanimiz Sevinç hanimin bebegi olarak dünyaya geldi. Sezaryen ile dogumu gerçeklestirdik. 3 kilo 700 gram erkek bebek dünyaya geldi. Pediatrik muayenesi ilk anda yapildi. Adini Toprak koymuslar, biz de hepsi için çok mutlu olduk " diye konustu.

Meslektasinin saglikli bir dogum gerçeklestirdigini dile getiren Bashekim Yardimcisi Uzman Doktor Adem Kaya, "Yeni yilin sürpriz bebegi Toprak bebek dünyaya geldi. Ailesine ve tüm yakinlarina saglikli uzun ömürlü bir bebek olarak büyümesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA