Karatas, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Kilis Il Baskani Mehmet Murat Karatas, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek kente yapilan yatirimlar ve parti çalismalari ile ilgili bilgi verdi.

Karatas, Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Karatas, "2023’e Dogru Sehir Bulusmalari" çerçevesinde önümüzdeki günlerde Kilis’te programlar düzenlenecegini ifade ederek, “AK Parti teskilat olarak seçime hazir haziriz. Daha önceki seçimlere oranla daha iyi sonuçlar almayi hedefliyoruz. 2023 seçiminde bir önceki seçimlerden partimiz bakimindan daha iyi sonuçlar çikaracagiz. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in büyük bir devlet adamidir. Ülkemizdeki sikintilari görerek aninda müdahale etmis çalisanlar, isçiler emeklilere enflasyonun üzerinde zam yapmistir. Ocak ayindan itibaren daha da çalisan ve emeklinin artis yapilacaktir. Tahil krizini çözerek, dünyayi bir krizden kurtarmistir, Cumhurbaskanimiz” dedi.

Karatas, Egitim, saglik alaninda, yeni yatirimlarin devam ettigini vurgulayarak, “Yeni okullar hizmete girdi, yapimi devam edenler var, yapilacak yeni okullarimiz var. 24 Kasim itibariyle yeni devlet hastanemizin açilisi gerçeklestirilecek. Kilis-Hatay karayolunun duble yol yapilmasi çalismalari araliksiz sürüyor. Kilis OSB’de 3’üncü etap çalismalari devam ediyor. Polateli-Sahinbey OSB’de sikintimiz yok, yatirimcilara arsa tahsisi yapildi” dedi.

Kaynak: İHA