Sanayi Odasinda Seçim Heyecani

Bursa Yenisehir Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Orhan Torun, 3 Ekim’deki oda seçimlerinde ekibiyle birlikte aday oldugunu açikladi.

Sanayi Odasinda Seçim Heyecani
Yönetim kurulu ve oda meclis üyeleriyle birlikte açiklamalarda bulunan Torun, önümüzdeki dönem hedeflediklerini anlatti. Torun, Subasi Köyü yakinlarindaki YESAN’in yapimini tamamlamayi, Gida Sanayi kurmayi, TOBB’un okul binasinin insasinin tamamlanmasini hedeflediklerini kaydetti.

Sanayi sitesinin bin kisilik bir istihdam saglamanin yaninda sosyal ve kültürel birçok olumlu gelismeyi de beraberinde getirecegini söyleyen Torun, öte yandan gida sanayi kurmak için kollari sivadiklarini bir arazi üzerinde çalismalarin sürdügünü, helvadan sucuga, tursu ve salçadan kurutulmus meyve ve sebzeye kadar birçok alanda faaliyet gösterilecegini belirtti.

39 kisilik bir ekip olusturduklarini dile getiren Torun, "Kazanirsak sözünü ettigimiz projeleri gerçeklestirmek için çalisacagiz. Bir anlamda bizim sorumlulugumuz çok daha fazla artacak. S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapi Kooperatifi’nin (YESAN) yapim çalismalarina basladik. YESAN’in yapim çalismalarini ivedilikle bitirmeyi amaçliyoruz. Bu projemizi kisa sürede tamamlarsak 1000 kisilik bir istihdam olusturmanin yani sira ilçemizin sosyal ve kültürel alandaki gelisimine önemli katkilar sunmus olacagiz. Ayrica kentten köye göçü saglayacagiz. Ikinci çalismamizda gida sanayini kurmak geliyor. Ilçemizin ve ülkemizin gida sanayine ihtiyaci var. Bir arazi üzerinde çalismalarimiz sürüyor. Ayrica Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin yapimini üstlendigi okul binasinin insasi sürüyor. Binanin 3 kati egitim merkezi olacak. Ortaokulu bitiren ögrencilerimize burada mesleki egitimler verilecek" dedi.

Kaynak: İHA