Kahramanmaras'ta Polise Biçakli Saldiri, 1 Polis Yaralandi

Kahramanmaras’ta olay yerinde sahislara müdahalede bulunan bir polis memuru biçakla yaralandi.

Kahramanmaras'ta Polise Biçakli Saldiri, 1 Polis Yaralandi
Olay, Onikisubat ilçesi, Karamanli Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalledeki bir binada çikan olaya müdahale için bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye intikal eden Il Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi polis memurlarindan A.B, olay yerindeyken A.Y. tarafindan sirtindan biçaklandi.

Biçakla yaralanan polis memuru için olay yerine ambulans sevk edildi. Saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan yarali polis memuru, Kahramanmaras Sütçü Imam Üniversitesi Hastanesi Acil Servise kaldirildi. Yarali polisin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Bu sirada bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edildi. Olayin yasandigi binada silah sesleri yankilanirken, olayi gerçeklestirdigi iddia edilen süpheli ayagindan vurularak etkisiz hale getirilip gözaltina alindi. Polis ekipleri, çevrede genis güvenlik önlemi aldi.

Olay yerine gelen Il Emniyet Müdürü Salim Cebeloglu ise, "112 ihbar hattina gelen bir sahsin intihar edecegi bilgisi üzerine Asayis Subeye Bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri hizla olay yerine intikal ettiklerinde adres girisinde bir sahsin tepkisi ile karsilasmislardir. Herhangi bir ihbara konu olayin olmadigi ögrenilince arkadaslarimiz olay yerinden ayrilirken süpheli sahis bir arkadasimizi sirt kismindan yaralamistir, su anda hastanede ve durumu iyi. Bu arkadasimizi yaralayan süpheli, yaralama olayini gerçeklestirince de evin içine kaçiyor. Aileyi tahliye ediyoruz. Aileyi tahliye ederken sahis baska bir odaya kaçiyor. Arkadaslarimiz, sahsi silahla ayagindan vurarak etkisiz hale getiriyor" dedi.

Olay sonrasi sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA