Cumhurbaskani Erdogan'i Bilecik'e Davet Etti

AK Parti Bilecik Il Baskani Serkan Yildirim, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in baskanliginda parti genel merkezinde düzenlenen 157. Genisletilmis Il Baskanlari Toplantisina katildi. Yildirim toplanti sonrasi Cumhurbaskani Erdogan’i Bilecik’e davet etti.

Cumhurbaskani Erdogan'i Bilecik'e Davet Etti
AK Parti Genel Merkez Toplanti Salonu’nda düzenlenen programa AK Parti Bilecik Il Baskani Serkan Yildirim, Il Genel Meclis Baskani Osman Yilmaz, kadin ve gençlik kollari baskanlari katildi.

Toplantiyi degerlendirerek açiklamalarda bulunan Il Baskani Yildirim, “Genel Baskanimiz, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in tesrifleriyle il baskanlari toplantimizi parti genel merkezimizde gerçeklestirdik. Önceki gün ise teskilat baskanimizin baskanliginda 81 il baskanlarimizla daraltilmis toplantida bir araya gelerek, çalismalarimizi ve yol haritamizi istisare ettik. Cumhurbaskanimiz toplantida gündemdeki iç ve dis konulara deginerek, önemli konulara temas etti. Cumhurbaskanimiz, biz il baskanlarina da su üç önemli hususu ifade etti.

Birincisi, geçtigimiz 20 yilda ülkemize kazandirdigimiz demokrasi ve kalkinma atilimlaridir. Ikincisi, gencinden yaslisina her kesimden insanimizin hayatina dokunan eser ve hizmetlerimizdir. Üçüncüsü, muhalefet sadece lafla vakit öldürürken, 2053 vizyonuyla ülkemizin gelecegine dair hayali, programi ve projesi olan tek siyasi hareket oldugumuzu anlatmamizdir. Bunlari milletimize her firsatta anlattigimizda ve onlarin gönül dünyalarina girdigimizde, 2023’te müjdeyi vereyim, rekor bir oyla cumhurbaskani ve meclis seçimlerini Allah’in izniyle gögüsleyebiliriz" dedi.



"2023 seçimlerine kararli sekilde hazirlanacagiz"

Yildirim, açiklamasinin devaminda, "Biz liderimize ve onun kadrolarina inaniyor ve güveniyoruz. Allah’in izni, milletimizin destegiyle 2023 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaskanligini hem de Cumhur Ittifaki olarak meclisteki çogunlugu kazanarak geçmisteki rekorlarimiza bir yenisi daha kazandiracagiz. Bilecik olarak partimize ve liderimize en büyük destegi sehrimizden verecegiz insallah. AK Parti’miz girdigi her seçimde ve siyasi krizlerden alnin akiyla, basariyla çikmistir. AK Parti’miz ayni ask, heyecan ve inanç ile huzur, istikrar ve güvenin adresi olmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde AK Parti Bilecik teskilatlari olarak saha çalismalarimizi ve ziyaretlerimizi daha da artiracagiz. Haziran 2023 seçimlerine kadar kalan süreyi en iyi sekilde degerlendirecek, bu zamanin her gününü, her anini en verimli, en etkili bir sekilde degerlendirmek için çalismalarimiza durmadan devam edecegiz. Genel baskan yardimcimizla, milletvekillerimizle, büyüksehir belediye baskanimizla, ilçe baskanlarimizla, belediye baskanlarimizla, kadin ve gençlik kollari baskanlarimizla ve tüm teskilat mensuplarimizla birlikte sahada, 2023 seçimlerine kararli sekilde hazirlanacagiz. Milletin partisi olan AK Parti’mizin, milletimizin gönlündeki yerini daha yüksege çikartmak için tüm unsurlarimizla birlikte çalismalarimiz artarak devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Yildirim, toplanti sonrasi Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan ile bir araya gelerek, kendisini Bilecik’e davet etti.
Kaynak: İHA