TSKGV Bagisçilarindan TUSAS Tesislerine Ziyaret

Türk Havacilik ve Uzay Sanayii (TUSAS), Türk Silahli Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfinin (TSKGV) 35’inci yili dolayisiyla her yastan bagisçiyi tesislerinde agirladi.

TSKGV Bagisçilarindan TUSAS Tesislerine Ziyaret
Türk Havacilik ve Uzay Sanayii, Ankara Kahramankazan’da bulunan tesislerinde Türk Silahli Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfi bagisçilarini agirladi. Vakfa bagista bulunan her yastan vatandas, TUSAS’in ürettigi ürünleri ve tesisin üretim hattini yerinde inceleme firsatina kavustu. Incelemelerin ardindan TUSAS tarafindan yerli ve milli imkanlar ile üretilen ATAK helikopterleri ve egitim uçagi HÜRKUS’un gösterileri ile keyifli anlar yasayan bagisçilar, yaptiklari yardimin karsiligini gördüklerinden dolayi yasadiklari mutluluklarini da dile getirdi. Programa, TUSAS Genel Müdürü Temel Kotil, TSKGV Genel Müdür Vekili Sadik Piyade, TUSAS Yönetim Kurulu Baskani Rahmet Bozdogan’in yani sira TSKGV bagisçilari katildi.



“Kendi uçagimiz ile kendi memleketimizi korumamiz lazim”

Türk Silahli Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfina bagista bulunan ve TUSAS tesislerine gelerek burada üretilen yerli ve milli ürünleri yerinde inceleme firsati bulan Salih Baskaya, “Buraya yardimda bulunuyorum. Çünkü bu birlikle ve beraberlikle olacak bir sey. Buraya geldim gögsüm kabardi. Bunlari kendimiz yaptigimiz için daha çok sevindim. Ben bu yasta bunlari gördüm, bundan sonra daha iyisi olur. Allah yardimcilari olsun. Yardimlasmak lazim, birlik beraberlik olmak lazim” seklinde konustu.

Burada üretilen ürünleri yakindan görünce daha da mutlu oldugunu vurgulayan Baskaya, “Ben bir servet sahibi degilim ama ‘çok veren maldan az veren candan’ hesabi ile biz candan toplayip veriyoruz. Bu isleri gördükçe daha çok seviniyorum. Çünkü kendi uçagimiz ile kendi memleketimizi korumamiz lazim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA