Modaci Demiray NR 1 Gecesine Damga Vurdu

Bu yil ikinci kez düzenlenen Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri’nde müzigin 1 numaralari ödüllerine kavustu. Törene katilan modanin taninmis ismi Recep Demiray geceye damgasini vurdu.

Modaci Demiray NR 1 Gecesine Damga Vurdu
Hande Yener’in açilis sovu ile baslayan gece; Behzat Gerçeker yönetiminde Enbe Orkestrasi, Orhan Gencebay, Sinan Akçil, Mabel Matiz, Sefo, Aleyna Tilki, Ece Mumay Norm Ender’in performanslari ile devam etti. Müzik dünyasinin önde gelen isimlerinin akin ettigi gecenin sürprizi ise geceye katilan ünlü moda tasarimcisi Recep Demiray oldu. Yaptigi defilelerle ve birbirinden sik tasarimlariyla ününü yayan ünlülerin moda tasarimcisi Recep Demiray, geceyi adete büyüledi. Ünlü isimlerin yakindan ilgilendigi Demiray, gecede ödül alanlari desteklemek amaciyla katildigini belirterek konusmasini söyle sürdürdü.

“Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri muhtesem bir geceye ev sahipligi yapti. Burada birlikte çalistigim birçok ünlü isimler var. Ben bu gece onlari desteklemek için geldim. Basari asla tesadüf olamaz” dedi.

Kaynak: İHA