Bizim Meram Bulusmalari Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Konya’nin merkez Meram Ilçe Belediye Baskani Mustafa Kavus, Bizim Meram Bulusmalari çerçevesinde bu sefer de Karaagaç, Kayihüyük ve Boyali mahallelerinde vatandaslarla bir araya geldi.

Bizim Meram Bulusmalari Tüm Hiziyla Devam Ediyor
Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, Bizim Meram Bulusmalari çerçevede ilçe genelindeki tüm mahallelerde vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor. Baskan Kavus bu çerçevede Karaagaç, Kayihüyük ve Boyali mahallelerinde vatandaslarla bulustu. Baskan Kavus’a, önceki ziyaretlerinde oldugu gibi bu ziyaretlerinde de AK Parti Meram Ilçe Baskani Mustafa Dolular da eslik etti. Baskan Kavus ve Baskan Dolular, ziyaret ettikleri mahallelerde vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilandi.

“Her bulusma pek çok sorunu raflara kaldiriyor”

Bizim Meram Bulusmalarini ilçenin sadece bugünü için degil gelecegi için de çok önemli oldugunun altini çizen Baskan Kavus, bu sebeple bulusmalari fazlasiyla önemsediklerini belirtti.

Hemsehrileriyle her bulusmalarinda mahallelerin sorunlarini masaya yatirdiklarini ve mahallelerin gelecek planlamalarini birlikte yaptiklarini ifade eden Baskan Kavus, “Her bulusmamiz hemsehrilerimiz için ayri bizim için ayri bir mutluluk. Onlar karsilastiklari yeni sorunlari, olusan yeni beklentilerini bize anlatma firsati yakalarken, biz de sorunlarina çözüm bularak görevimizi layikiyla yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Bu ziyaretlerimizde de sunu fark ettik ki, her bulusmamizin yeni bir gündemi oluyor, mahallelerimizin eski gündemlerini ve eski sorunlarini büyük oranda raflara kaldirdik. Iste bu bulusmalarimizin en büyük bereketi burada. Bu sebeple gezilerimize ve ziyaretlerimize hiz kesmeden devam edecegiz” dedi.

AK Parti Meram ilçe Baskani Mustafa Dolular ise, ziyaretleri hakkinda yaptigi açiklamada, gittikleri her mahallede bir taraftan hemsehrileriyle etkilesimde olduklarini diger taraftan da onlarin talep ve beklentilerini dinleme firsati yakaladiklarini ifade etti.

Kaynak: İHA