Bekdigin Sentetik Çim Sahaya Kavustu

Kirsal Mahalle ziyaretlerine devam eden Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ziyaretler kapsaminda Bekdigin Mahallesi’ni ziyaret ederek yapimi tamamlanan sentetik çim sahada incelemelerde bulundu ve gençler ile futbol oynadi.

Bekdigin Sentetik Çim Sahaya Kavustu
Bekdigin Mahallesini ziyaret eden Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir kirsal mahallelerde oturan gençlerin saglikli alanlarda spor yapmalarini saglamak amaciyla Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan yürütülen çalismalar kapsaminda yapilan ve insasi tamamlanan sentetik çim sahada incelemelerde bulundu. Bir süre sahada incelemeler bulunan Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir futbol oynayan gençlerle sohbet ederek futbol oynadi.

Bekdigin Mahalle Muhtari Suayip Uysal ile de bir araya gelen Baskan Özdemir tüm gayret ve çabalarinin halka hizmet oldugunu ifade ederek, “Mahallemizde gençlerimizin bos zamanlarinda top oynamak istediklerinde arazide oynamak zorunda kaliyorlardi. Yapilan bu saha ile gençlerimiz ve çocuklarimiz hem daha temiz ve güvenli bir ortamda top oynayacak hem de bir nebze de olsa günümüzün hastaligi olan telefon ve televizyon gibi teknoloji araçlardan uzaklasmis olacaklar” dedi.

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir yapilan tüm yatirimlarin yarinlar için oldugunu belirterek, “Mahallelerimize yaptigimiz sentetik çim sahalarin yani sira önümüzdeki süreçte yapilmasini planladigimiz ve kisa sürede hayata geçecek olan yari olimpik yüzme havuzu gibi birçok hizmet ile ilçemizi gelecege hazirliyoruz. Sadece ilçe merkezimiz degil kirsal mahallelerimizde hayat standartlarini yükseltecek çalismalarimiza devam ediyoruz. Kirsal mahallelerimize sentetik çim sahalarin kazandirilmasinda emegi geçen Gençlik ve Spor Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu, milletvekillerimiz, Gençlik ve Spor il ve Ilçe Müdürlüklerimiz ile emegi geçen herkese tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Baskan Özdemir sporseverin ve gençlerin daha iyi sartlarda spor yapabilmeleri için kisa sürede insasi tamamlanan diger sentetik çim sahalarin yapilacak çevre düzenlemesi çalismalarinin ardindan düzenlenecek olan bir tören ile hizmete açilacagini sözlerine ekledi.

Baskan Özdemir’e ziyarette Havza Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Arif Sahin eslik etti.
Kaynak: İHA