Komsusunun Köpegini Sopa Ve Satirla Feci Sekilde Darp Etti

Çorum’un Iskilip ilçesine bagli Ahmetce köyünde yasayan bir kisi, kendi köpegine saldirdigini iddia ettigi komsusunun köpegini, sopa ve satirla feci sekilde darp etti. Basindan ve gövdesinin 19 yerinden yaralanan, vücudunda derin kesikler olusan köpek, yapilan müdahalenin ardindan hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Komsusunun Köpegini Sopa Ve Satirla Feci Sekilde Darp Etti


Dün ögle saatlerinde arazide otlamakta olan hayvanlarini ogluna emanet ederek ise gittigini belirten Mehmet Gökmen, yari yolda oglu Tugrul’un kendisini cep telefonundan arayarak çoban köpeklerinin yaralandigini, birilerinin balta ile kestigini, hayvanin kan kaybindan ölmek üzere oldugunu söyleyerek yardim istedigini anlatti. Oglunun anlattiklarina baslangiçta inanmadigini, ayni yerde hayvan otlatan H.S. adli köylüsünü arayarak bulunduklari yerde baska kimsenin olup olmadigini sordugunda onun kendisi, halasi ve enistesi disinda kimsenin olmadigini söyledigini anlatan Mehmet Gökmen, "H.S. ile konusurken oglum tekrar arayinca köpege yardim etmek için telefonu kapatip hayvanlarimin bulundugu yere gittim. Gittigimde, kanlar içinde kalan köpek ölmek üzere oldugunu görünce onu alip veterinere götürdüm. Veteriner köpegin tedavisini yapti eve götürdüm. Köpegin kafasinda ve vücudunun çesitli yerlerinde 19 kesik oldugunu gördüm" dedi.



"Jandarmaya gidip sikayetçi oldum"

Olayin yasandigi sirada hayvanlarini otlattiklari yerde kendisi ve köylüsü H.S. disinda kimsenin olmadigini, bu durumu oglunun da dogruladigini ifade eden Mehmet Gökmen, "Ben oradan ayrildiktan sonra bölgeye sadece H.S.’nin halasi ve enistesi gelmis. Köpegimi bu hale onlarin getirdigini düsünerek jandarmaya gidip sikayetçi oldum. Jandarma köye gelerek ifadelerini almis. A.M. kendi köpegine saldirinca köpekleri ayirmak için müdahale ettigini söylemis. Jandarma köpegimi yaralayan satiri suç aleti olarak alip dönmüs. Kavga eden köpekleri ayirmak için insan bir kere, bilemedin iki kere vurur. Bunlar köpegimi öldürmek istemisler. Bunu planlayarak yapmislar, tek kisinin yaptigina da inanmiyorum. Yetkililerden konuyu arastirip yapanlari cezalandirmasini istiyorum" seklinde konustu.



Köpegini tedavi eden veterinerin hayvanin yaralarinin derin oldugunu, hayatta kalip kalamayacagi konusunda bir sey söylemesinin mümkün olmadigini ifade ettigini belirten Mehmet Gökmen, "Köpegimi öldüresiye dövmüsler, zavalli hayvan sabaha kadar inleyip durdu. Bir insan bunu nasil yapar anlayamiyorum. Sikayetçi oldum, konuyu sonuna kadar takip edecegim" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA