Minibüs Soförüne Sinirlendi, Terlikle Saldirdi

Esenyurt’ta minibüste seyahat ederken durak disinda inmek isteyen yabanci uyruklu kadin yolcu, soför indirmeyince ortaligi birbirine katti. Soför ile kavga eden kadin, sürücüyü yumruk ve terlikle darp ederek araca zarar verirken yasanan ilginç anlar cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

Olay, dün sabah saatlerinde Esenyurt Necip Fazil Kisakürek Caddesi üzerinde gerçeklesti. Iddiaya göre, yabanci uyruklu kadin yolcu, seyir halindeki minibüsten durak disinda inmek istedi. Minibüs soförü, kadinin istegini reddedince ikili arasinda tartisma yasandi. Tartisma sirasinda sinirlenen kadin minibüs soförüne yumruk atip araca da zarar vermeye basladi.

Neye ugradigini sasiran sürücü, kadini minibüsten disari çikardi ancak öfkeli kadin bu kez de eline aldigi terlikle soföre saldirdi. Ikiliyi araçtaki diger yolcular güçlükle ayirirken, kavga, minibüsün yoluna devam etmesi ile son buldu. Yasanan o kavga anlari ise çevredeki vatandaslar tarafindan cep telefonu kamerasina yansidi.

Kavga ani kamerada

Yasanan kavga anlar cep telefonu kamerasiyla kaydedildi. Görüntülerde, yabanci uyruklu kadinin, sürücüye yumruk ve terlik ile saldirdigi, otobüsteki yolcularin soförü sakinlestirmeye çalistigi ve minibüsün uzaklastigi görüldü.

Kaynak: İHA