Lüks Siteye Giren Kadinlar Yarim Milyonluk Vurgun Yapti

Esenyurt’ta yabanci uyruklu dört kadin, girdikleri lüks sitede hirsizlik yapti. Yaklasik degeri 500 bin TL olan ziynet esyasi ile birlikte kayiplara karisan sahislar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, geçtigimiz Çarsamba günü Esenyurt Piri Reis Mahallesi’nde yasandi. Iddialara göre, yabanci uyruklu dört kadin, bir site sakininin kapiyi açmasi ile içeriye girdi. Asansöre yönelen kadinlar, rast gele bir kata çikarak ev sahiplerinin olmadigi bir daireye girdi. Kisa sürede etrafi kolaçan eden sahislar, yaklasik degeri 500 bin TL’yi bulan ziynet esyasini çalarak kayiplara karisti. Durumun farkina varan ev sahipleri polislere haber verirken, yetkililer hirsizlari yakalamak için çalisma baslatti. Kadinlarin apartmana girdigi o anlar ise sitenin güvenlik kamerasina yansidi.

Olay anlarini anlatan apartman görevlisi Serdal Yigit, “Bir apartman sakinin binaya girmesi ile yabanci uyruklu dört kadinda arkasindan girmis. Asansöre binen kadinlar 14’üncü kata çikarak bir daireye girmisler. Bu evden yaklasik degeri 500 bin TL olan ziynet esyasini da çalarak kayiplara karismislar. Görüntüleri izledigimde hirsizlarin kadin olmasi beni sasirtti. Çok rahat bir sekilde girip çikiyorlar binaya. Kadin oldugu için biz de süphelenmedik” dedi.

Kaynak: İHA