Baskan Sandal Açiklamasi 'Sanatla Birlesecegiz'
Bayrakli Belediyesinin kültür-sanat etkinlikleri kapsaminda sahnelenen ‘Hirsiz’ oyunu, Bayraklili sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Baskan Sandal “Sanat, toplumun en önemli birlestirici gücüdür. Sanatin ve sanatçinin önündeki tüm engelleri kaldirmak için mücadele edecegiz” dedi.

Tepekule Kongre Merkezi’ndeki gösterime Baskan Serdar Sandal, esi Aylin Sandal ve ogullari Yagiz Sandal ile birlikte, binin üzerinde tiyatrosever katildi.
Oyunda sahne alan sanatçilar gecenin sonunda alkis yagmuruna tutuldu. Tek perdelik oyunda ünlü oyuncular Umut Oguz, Somer Karvan, Suat Inal, Tuna Arman, Ceren Bayir ve Ebru Karanfilci seyirci karsisina çikti.
Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Sanat, toplumun en önemli birlestirici gücüdür. Içinden geçtigimiz zorlu süreçlerde, böylesi güzel ve keyifli bir etkinlikte bir araya gelmenin mutlulugunu yasiyoruz. Sanatin ve sanatçinin önüne çikarilan engellerin tek tek kaldirilmasi için mücadele ediyor, daha çok sanatsal aktiviteyi Bayraklililarla bulusturmak için çaba sarf ediyoruz. Sahne alan oyunculari ve tüm ekibi kutluyorum” dedi.
