Izmir'de Korku Dolu Anlar, Benzin Döküp Çocuklarini Yakmaya Kalkisti

Izmir’in Narlidere ilçesinde seyyar balikçilik yapilmasina izin verilmedigi ögrenilen sahis, üzerlerine benzin dökerek iki çocugu ile kendisini yakmaya çalisti. Korku dolu anlar yasanmasina neden olan kisi, Narlidere Ilçe Emniyet Müdürü Savas Simsek sayesinde ikna edildi.

Izmir'de Korku Dolu Anlar, Benzin Döküp Çocuklarini Yakmaya Kalkisti


Olay, bugün ögle saatlerinde Ilica Mahallesi Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede seyyar olarak balik saticiligi yapan R.E., sikayet üzerine zabita ekiplerinin para cezasi kesmesine sinirlendi. Bunun üzerine R.E., yaninda bulunan iki çocugu ve kendisinin üzerine benzin döktü. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edilirken Narlidere Ilçe Emniyet Müdürü Savas Simsek de olay yerine geldi. Elinde sallama olarak tabir edilen döner biçagi da bulunan saldirgan, kendisine yardim etmek isteyenleri çevresine yaklastirmadi.

Ilçe Emniyet Müdürü ikna etti

Saldirganin bulundugu bölge polis ekipleri tarafindan güvenlik çemberine alinirken R.E., uzun ugraslar sonucu Narlidere Ilçe Emniyet Müdürü Savas Simsek tarafindan ikna edildi. 4 çocuk babasi oldugu ögrenilen R.E. hakkinda islem yapilmadigi, Narlidere Kaymakamligi tarafindan da yardim saglanacagi belirtildi.
Kaynak: İHA