Büyüksehir Itfaiye Ekipleri Marmaris'ten Döndü

Denizli Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi ekipleri Buldan ilçesinde çikan orman yanginina jet hizinda destek verirken söndürme çalismalarina 12 arazöz, 3 pikap, 2 tanker ve 36 personeli ile katildi. Marmaris’te yasanan orman yanginina destek veren Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi ise Denizli’ye döndü.

Büyüksehir Itfaiye Ekipleri Marmaris'ten Döndü


Denizli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi ekipleri dün (22 Eylül) Buldan ilçesinin Gölbasi Mahallesi yakinlarinda çikan orman yangini söndürme çalismalarina da destek verdi. Bu çerçevede Denizli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi Buldan ilçesindeki yangin söndürme çalismalarina 12 arazöz, 3 pikap, 2 tanker ve 36 Itfaiye personeli ile katildi.

Kisa süre içinde müdahale edilen orman yangini Orman Bölge Müdürlügü ve Büyüksehir Itfaiye ekipleri tarafindan kontrol altina alinirken bölgede baslatilan sogutma çalismalarinin da tamamlandigi belirtildi.

Itfaiye ekipleri Marmaris’ten döndü

Öte yandan 21 Eylül’de Mugla’nin Marmaris ilçesinde baslayan orman yangini söndürme çalismalarina destek olmak için giden Denizli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye ekipleri yanginin tamamen kontrol altina alinmasinin ardindan Denizli’ye döndü. Marmaris ilçesinde 2 arazöz, 2 tanker, 1 pikap ve 10 itfaiye personeli ile yasanan orman yangin söndürme çalismalarina destek veren Büyüksehir Itfaiye ekipleri Denizli ile birlikte bölgede yasanan orman yanginlari söndürme çalismalarina da destek oluyor.

Baskan Zolan’dan geçmis olsun mesaji

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Buldan ilçesindeki orman yanginina Orman Bölge Müdürlügü ekipleri ile birlikte hizli bir sekilde müdahale edildigini belirterek alevlerin büyümeden söndürüldügünü söyledi.

Gerek Marmaris’te gerekse Buldan’da yangin söndürme çalismalarina katilarak kahramanca mücadele eden Büyüksehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlügü ekipleri ve vatandaslara tesekkür eden Baskan Zolan, “Çok sükür ekiplerimiz zamaninda müdahale ederek yangini söndürdü. Allah’im beterinden korusun. Buldan’imiza ve Denizli’mize geçmis olsun” dedi.

Kaynak: İHA