Askeri Personelin Tabanca Zoruyla Telefonunu Ve Cüzdanini Gasbeden 3 Süpheli Yakalandi

Izmir’in Karsiyaka ilçesinde, askeri personelin tabanca zoruyla cep telefonunu ve cüzdanini gasp ederek taksiyle kaçan 3 süpheli, polis ekiplerince yakalandi.

Askeri Personelin Tabanca Zoruyla Telefonunu Ve Cüzdanini Gasbeden 3 Süpheli Yakalandi
Edinilen bilgiye göre, Karsiyaka ilçesinde sahilde kiz arkadasi ile birlikte oturmakta olan Tegmen T.Ö.’nün yanina 4 süpheli yaklasti. Tabanca çikartan süpheliler, T.Ö.’nün zorla cep telefonunu ve cüzdanini gasp etti. Sahislar hizla olay yerinden kaçarken, T.Ö., durumu polise bildirdi. T.Ö.’nün vermis oldugu esgal bilgileri üzerine harekete geçen ekipler, süphelilerin taksiyle kaçtiklarini tespit etti. Süphelilerin Bayrakli ilçesine kaçma ihtimaline karsi Bayrakli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri de yakalama çalismasina katildi.

Ekiplerin çalismalari sonucunda 3 süpheli Bestekar Yusuf Nalkesen Sokak’ta yakalandi.

Süpheliler gözaltina alindi

Ekipler tarafindan süphelilerin yapilan üst aramasinda tegmene ait cep telefonu bulunurken, suç aleti tabanca da taksi içerisinde ele geçirildi. Gasp olayina karisan F.P. (21), B.P. (23) ve H.H., ekipler tarafindan gözaltina alindi. Süphelilerin çok sayida suçtan kaydi oldugu ögrenilirken, T.Ö.’ye ait cüzdani ise kaçtiklari sirada attiklari ögrenildi. Cep telefonu T.Ö.’ye teslim edilirken, 3 süphelinin bir gün önce de bir baskasini gasp ettikleri ögrenildi. Baslatilan sorusturmanin sürdügü belirtildi.
Kaynak: İHA