Agri Valisi Varol, Eleskirt Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Kurulan Ekmek Firinini Ziyaret Etti

Agri Valisi Dr. Osman Varol, Eleskirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kurulan ekmek firinini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Agri Valisi Varol, Eleskirt Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Kurulan Ekmek Firinini Ziyaret Etti
Vali Dr. Osman Varol, 81 ilde baslatilan “Meslek Liselerine Ekmek Fabrikasi Kurulumu Projesi” çerçevesindeki Agri uygulama noktasi olan Eleskirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kurulan ekmek firinini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Firin ziyaretinin akabinde Vali Dr. Osman Varol; Eleskirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan, tasimali okullara da gönderilmek üzere 1500-2000 kisilik yemek hizmeti veren yemekhaneyi ziyaret etti. Vali Varol; Eleskirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki atölye, kütüphane ve derslikleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ardindan ögrencilerle gelecek planlari hakkinda sohbet eden Vali Varol, ögrencilere önemli tavsiyeler verdi. Vali Varol; ögretmenler ile ögretmenler odasinda bir araya gelerek sohbet etti. Vali Varol, ögretmenlerin dogrudan insanlara dokunabilen ve toplumun her alaninda rol alacak bireyler yetistiren çok önemli bir meslege sahip oldugunu belirtti.

Vali Varol, bu yil egitim-ögretime baslayan Eleskirt 100. Yil Ilkokulunun ana sinifini ziyaret ederek çocuklarin oyunlarina eslik etti. Vali Varol’un hediyeleriyle sevinen çocuklar Vali Varol’a tesekkür etti. Ana sinifi ziyaretinin akabinde Vali Varol, 100. Yil Ilkokulunda ögrencilerin dersine girerek çocuklarin okul heyecanina ortak oldu ve onlarla yakindan ilgilendi. Vali Varol, 100. Yil Ilkokulunda ögretmenler ile ögretmenler odasinda bir araya gelerek sohbet etti.

Vali Varol, yeni açilan okulun egitim- ögretim yilina hayirli ve ugurlu olmasi temennisinde bulunarak ziyaretini sonlandirdi.
Kaynak: İHA