17 Yillik Baskan Kocadon Yeniden Aday Oluyor

Bodrum Ticaret Odasi (BODTO) Baskani Mahmut Serdar Kocadon, oda seçimlerinde 5’inci kez aday oluyor.

17 Yillik Baskan Kocadon Yeniden Aday Oluyor


Ilk kez 2005 yilinda BODTO baskanligina seçilen Kocadon, odanin 2 Ekim günü yapilacak seçimlerinde bir kez daha aday olacagini açikladi.

Mahmut Serdar Kocadon, düzenledigi etkinlikte 10 meslek komitesinin adaylarini tanitti.

Odanin tüm gücünü üyelerinden aldigini ifade eden BODTO Baskani Mahmut Serdar Kocadon, “BODTO’nun tek görevi üyelerinin menfaatini korumaktir. Bizim imar yapma, yesil alan açma gibi bir yetkimiz yok. Bizim tek amacimiz üyelerimizin menfaatini korumaktir. Çok ciddi çalismalardan sonra akredite olduk ve en yüksek puani alarak Türkiye birincisi olduk. Bu basari hepimizin. Insallah bundan sonra da bu basarilari devam ettirecegiz" dedi.



Önümüzdeki dönemde agro turizm üzerine önemli çalismalar yapacaklarini dile getiren Kocadon, “Biz buna çok önem veriyoruz. Aslinda buna Mart ayinda baslamistik ama 2 hafta önce hayata geçirdik. Ilçedeki STK baskanlarimizla bir agro turizm rotasi çizmeye basladik. Artik turizmde deniz, kum, günes, arti tarih, arti gastronomi, arti da alternatif turizm var. Bunun da en güzelini Leleg Yolu’nu turizme kazandirarak yaptik. Bu yolu tüm Türkiye’ye anlatan TÜRSAB’a da çok tesekkür ediyoruz" diye konustu.



Artik Bodrum’un kaybedecek günü olmadigini ifade eden Kocadon, “Onun için mavi ekip olarak yeni dönemde yeni arkadaslarla, yeni kanlarla devam etmeye karar verdik ve hepimiz mavide bulusacagiz. Bodrum mavisinde bulusalim” diye konustu.

Kaynak: İHA