1 Ay Önce Aldigi Hafif Ticari Araci Alev Alev Yandi, O Anlari Cep Telefonu Kamerasina Kaydetti

Pendik D-100 Karayolu’nda yaklasik 1 ay önce aldigi hafif ticari araci alevlere teslim olan bir kisi o anlari kendi cep telefonu kamerasina kaydetti. Alevlere teslim olan hafif ticari araci kullanilamaz hale geldi.

1 Ay Önce Aldigi Hafif Ticari Araci Alev Alev Yandi, O Anlari Cep Telefonu Kamerasina Kaydetti


Olay, saat 15.00 siralarinda Pendik D-100 Karayolu Tavsantepe Mevkii’nde meydana geldi. Iddiaya göre, yaklasik 1 ay önce aldigi 77 AAB 957 plakali hafif ticari aracin sürücüsü Engin Sah Gültekin Kadiköy Istikametinde seyir halindeyken hafif ticari aracindan duman çikmasi sonucu aracini emniyet seridinde durdurdu. Kisa süre sonra alev alev yanmaya baslayan hafif ticari aracini kendi cep telefonu kamerasiyla kaydeden Gültekin olayi yara almadan atlatirken olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araca kisa sürede müdahale ederek yangini söndürdü. Yasanan olay sonrasi alevlere teslim olan hafif ticari araci kullanilamaz hale geldi.

Yasanan olay sonrasi D-100 Karayolu Kadiköy istikametinde uzun araç kuyruklari olusurken, yanarak kullanilamaz hale gelen hafif ticari araci çekici yardimiyla olay yerinden kaldirildi. Polis ekipleri olayla ilgili çalisma baslatti.

Hafif ticari araci gözleri önünde alevlere teslim olan aracin sahibi Engin Sah Gültekin, "Itfaiyeci arkadaslar yetisti ama yine de hizli bir sekilde yangin çikti. Bir anda oldu. Sükürler olsun itfaiyeciler hemen geldi" dedi.

Kaynak: İHA