Takla Atan Otomobilden Çikan 5 Arkadasin Burunlari Bile Kanamadi

Kocaeli’de içinde 5 arkadasin bulundugu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi neticesinde yan yoldan ana yola düserek takla atti. Ters duran otomobilin içerisinden kendi imkanlariyla çikan 5 arkadasin burunlari bile kanamadi.

Takla Atan Otomobilden Çikan 5 Arkadasin Burunlari Bile Kanamadi
Kaza, Izmit ilçesi D-100 Karayolu Yenimahalle Istanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.B. idaresinde Istanbul Karayolu Caddesi’nde seyir halinde olan 41 EB 519 plakali Opel marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi neticesinde D-100 Karayolu’na düstü. Düsme esnasinda bariyerleri ve korkuluklari deviren otomobil, takla atarak ters durdu. Otomobilin içerisinde bulunan 5 arkadas, kendi imkanlariyla aracin içinden çikarken burunlari bile kanamadi. Kazayi görenlerin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Sikisma ve yaralanma olmamasi üzerine itfaiye ve saglik ekipleri olay yerinen ayrildi. Polis ekipleri ise güvenlik önlemleri alarak yolun yalnizca tek seridini trafige açti. Çekici yardimiyla takla atan otomobilin çekilmesi ve yolun temizlenmesi üzerine trafik normal seyrine döndü.

Sesi duyup evden çikarak geldigini söyleyen mahalle sakini Hasan Cengiz, “Kaza anini görmedim ama herhalde yolda trafige sikismislar. Yola sikisinca da oradan yukariya, duvarin üzerine çikmislar. Oradan da buraya ters takla atmis araba. Allah’tan içindeki 5 kisiye de bir sey olmadi” diye konustu.

Polis, kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA