Her Sabah Dagitilan Çorbalar Sincanlilarin Içini Isitiyor

Ankara Sincan Belediyesi tarafindan vatandaslarin güne saglikli baslamasi için hayata geçirilen sicak çorba dagitimi hafta içi her sabah 8 farkli noktadan devam ediyor. Ise, okula giden vatandaslar, hastane önünde bekleyen hasta yakinlari ve Millet Kiraathanelerinde yapilan ücretsiz çorba dagitimi Sincanlilarin içini isitiyor.

Her Sabah Dagitilan Çorbalar Sincanlilarin Içini Isitiyor
Sabahin erken saatlerinde ise ya da okula gitmek için yollara düsen Sincanli vatandaslar, Sincan Belediyesi’nin ücretsiz dagittigi çorbalarla güne daha zinde basliyor. Hafta içi her sabah 8 farkli noktadan 2500 adet çorba dagitimi yapan Sincan Belediyesi, Millet Kiraathanelerindeki ögrencileri de unutmuyor.

Sincan Belediyesi asevinde pisirilen çorbalar, son derece hijyenik kosullardan vatandasa ulastiriliyor. Tek kullanimlik bardaklarda vatandasa ücretsiz bir sekilde ekmegiyle birlikte ikram edilen çorbalarin lezzeti de vatandastan tam not aliyor.

Sincan Tren Gari ve Sincan Belediyesi Yenikent Ek Hizmet Binasi önündeki otobüs duraginda yapilan çorba ikramlarinin yaninda Sincan Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi’nin Fatih ve 12. Cadde Poliklinikleri önünde de hastalar ve hasta yakinlari için hafta içi her sabah 07.00 ile 08.30 saatleri arasinda çorba ikramlari gerçeklesiyor.

Millet Kiraathanelerine büyük önem veren Sincan Belediye Baskani Murat Ercan’in talimatiyla kiraathanelerde de çorba dagitimi yapiliyor. Sincan Merkez Millet Kiraathanesi, Fatih Millet Kiraathanesi, Evliya Çelebi Millet Kiraathanesi ve Yenikent Abdurrahim Karakoç Millet Kiraathanesi olmak üzere 4 farkli Millet Kiraathanesinde özellikle ders çalisan ögrencilerin yüzü sicak çorba ikramiyla gülüyor.
Kaynak: İHA