Alaattin Akel TSO Baskanligi Için Adayligini Açikladi

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odasi eski Baskani Alaattin Akel, önümüzdeki ay yapilacak olan seçimlerde tekrar aday oldugunu açikladi.

Alaattin Akel TSO Baskanligi Için Adayligini Açikladi
Daha önce Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanligi görevinde bulunan Alaattin Akel, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapilacak olan Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odasi meslek komitesi seçimlerinde aday oldugunu açikladi.

"Üyelerimiz ve güzel Sungurlu’muza hizmet edebilmek için omuz omuza birlikte çalisacagiz" diyen Alaattin Akel, ekip ruhuyla çalisacaklarini dile getirdi.

El ele, omuz omuza birlikte çalisacaklarini ifade eden Akel, "Memleketimizin is insanlari ve toplumun tüm dinamikleri ile birlikte çogulcu ve katilimci bir anlayisla hareket etmek istiyoruz. Bu anlayis ve enerjimiz ile yönetimde yer alacak olan tüm üye ve esnaf arkadaslarimizla birlikte hep beraber el birligi ile yürüyecek çok yolumuz ve islerimizin oldugunu belirtmek isterim. Sungurlu’nun sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel düzeyine katkilar sunmak, toplumsal birlikteligimiz ve huzurumuz ile ticari faaliyetlere katma deger saglamak ve esnafimizin her türlü sikintilarinin giderilmesinde aktif rol almak için çiktigimiz bu yolda degerli agabeylerim ve kardeslerimiz ile birlikle hizmete talip oldugumuzu, 15 Ekim 2022 tarihinde yapilacak olan Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odasi seçimlerinde arkadaslarimizla birlikte ve el birligi ile Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanlik adayligimi açikliyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA