Selçuklu'da Kilinçarslan 82 Nolu Aile Sagligi Merkezi Tamamlandi

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi tarafindan Kilinçarslan Mahallesinde yapimina baslanan Selçuklu 82 No’lu Aile Sagligi Merkezi’nde çalismalar tamamlandi.

Selçuklu'da Kilinçarslan 82 Nolu Aile Sagligi Merkezi Tamamlandi
Selçuklu Belediyesi, saglik yatirimlarina bir yenisini daha ekliyor. Bu çerçevede Kilinçarslan Mahallesi kazandirilacak 82 No’lu Aile Sagligi Merkezi’nin yapimi tamamlandi. Merkez özellikle yogun nüfusa sahip olan Kilinçarslan Mahallesinde vatandaslarin saglik alanindaki ihtiyaçlarina önemli ölçüde cevap verecek. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci da tamamlanan merkezi ziyaret etti. 967 metrekare alan üzerinde üzerinde 348 metrekare insaat alani bulunan Kilinçarslan 82 No’lu Aile Sagligi Merkezi’nde 5 adet hekim odasi, 5 adet hemsire odasi, 1 adet acil müdahale odasi, 1 adet laboratuvar, 1 adet bebek bakim odasi bulunuyor.

"Saglik yatirimlarinda bereketli bir yil geçiriyoruz"

Selçuklu’da saglik yatirimlari açisindan 2022’nin bereketli bir yil oldugunu belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, "Selçuklu’da yasayan tüm ilçe sakinlerimizin saglik hizmetlerine ulasmasi ve saglik yatirimlari konusunda elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bir taraftan yapimini tamamladigimiz saglik yatirimlarimizin açilislarini gerçeklestirirken diger taraftan yapimi devam eden saglik yatirimlarimizi hizla tamamlamak için gayret gösteriyoruz. Bu çerçevede Kilinçarslan Mahallemizde yapimina basladigimiz Aile Sagligi Merkezimizin de yapimini tamamladik ve merkezimiz yakin zamanda mahalle sakinlerimize hizmet vermeye baslayacak. Selçuklu Belediyesi olarak yaptigimiz yatirimlarla Selçuklu’da yasayan hemsehrilerimizin yasam kalitesini artirmayi hedefliyor, bu noktada var gücümüzle çalisiyoruz. Bu vesile ile 82 No’lu Aile Sagligi Merkezimizin Kilinçarslan Mahallemize hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA