Balik Tutkusu Okul Müdürünün Canina Mal Oldu

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde okul müdürü, arkadasiyla birlikte gittigi balik avinda nehirde kayboldu. Müdürün cansiz bedenine saatler sonra ulasildi.

Balik Tutkusu Okul Müdürünün Canina Mal Oldu
Siverek Sehit Ali Öztürk Anadolu Lisesinde müdür olan 47 yasindaki Mehmet Altintas, balik avi için girdigi Firat Nehri’nde bogularak hayatini kaybetti. Alinan bilgilere göre Mehmet Altintas, hafta sonu baska bir müdür arkadasiyla birlikte ilçe sinirlari içinde bulunan Firat Nehri kiyisindaki Deveboynu mevkiine gelerek zipkin ile balik avina çikti. Ögle saatlerinde nehre giren Altintas, bir süre sonra gözden kayboldu. Altintas’in gözden kayboldugunu gören arkadasi, olay yerine jandarma ekipleri ile arkadaslarini çagirdi. Dün yapilan tüm arama çalismalari sonuç vermedi. Sabah erken saatlerde olay yerine gelen su alti arama jandarma ve polis ekipleri, müdürün kayboldugu bölgede arama çalismalarina devam etti. Yaklasik bir saat süren arama çalismasinda, talihsiz müdürün cansiz bedeni olay yerinden yaklasik 500 metre açikta, kiyiya 30 metre mesafede bulundu.

20 kiloluk baliklar bagliydi

Su alti arama ekipleri tarafindan cansiz bedenine ulasilan Mehmet Altintas’a her biri 10 kilo olan iki baligin bagli oldugu fark edildi. Altintas’in sik sik zipkinla su altinda balik avladigi ve su altina dalma konusunda profesyonel oldugu ögrenildi. Talihsiz müdürün naasi, ambulansla otopsi yapilmak üzere Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA