Kirmizi Isikta Geçti, Ögrenciye Çarpti Bir De Çocugu Dövdü

Küçükçekmece’de polis oldugunu iddia eden bir sahis, araciyla kirmizi isikta geçtigi sirada bir çocuga çarpti. Çocuk, tepki gösterince sürücü bu sefer küfürler ederek üstüne yürüdügü çocugu darp etti. Esnaflar çocugu kurtarmaya çalisirken, sahis bu sefer de silah çikartarak havaya ates açti.

Kirmizi Isikta Geçti, Ögrenciye Çarpti Bir De Çocugu Dövdü
Olay, saat 15.15 siralarinda Küçükçekmece Tevfikbey Mahallesi Emrullah Efendi caddesinde yasandi. Iddiaya göre, araciyla kirmizi isikta geçen bir adam o sirada karsiya geçmeye çalisan bir çocuga çarpti. Çocuk ’neden kirmizi isikta geçiyorsun’ diye tepki gösterince adam da, önce aracin içinden çocuga hakaretler yagdirdi sonra da araçtan inerek çocugu darp etti. Çocuk tepki vermeden yoluna devam etti, ancak öfkesi dinmeyen ve adam araciyla çocugu takip etti ve aracindan inerek tekrar darp etmeye çalisti. Sahis araya giren esnaflara ’ben polisim’ dedi ve silahini çikararak havaya birkaç el ates etti. Darp edilen çocuk adamin elinden esnaflarin araya girmesiyle kurtarildi. O anlar çevrede bulunan bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

“Bir isikta geçti diye havaya ates açmak, çocugu darp etmek normal bir sey degil”

Olayi görenlerden Nesri Bol adli vatandas, “Yolda acayip bir trafik vardi. Genç bir ögrenci çocuk, sirtinda okul çantasi vardi. Okul saatiydi zaten 15.15 gibi olay oldu. Çocuk isiklardan geçti diye önce arabadan çocuga hakaretler etmeye basladi.

Sonra indi çocuga saldirdi vurmaya kalkti ama çocuktan hiç ses çikmiyor. Ondan sonra yoldan geçen esnaflar falan ayirmaya basladi.

Sonra arabaya indi ilerledi sonra tekrar çocugun önünü kesti. Ögrenci yani okul çocugu. Çocugun önünü kesti esnaflar tuttu. Esnaflar, elinden aldi çocugu. Bu sefer de havaya ates açmaya basladi.

Bir ögrenciye böyle bir saldiri yapilmasi normal degil. Bir isikta geçti diye havaya ates açmak, çocugu darp etmek normal bir sey degil. Kendisi memurmus diye duyduk, memur olabilir her ne olusa olsun küçük savunmasiz bir çocuga silah açamaz” dedi
Kaynak: İHA