Gayrimenkul Ofisindeki Cinayetin Zanlisi Tutuklandi

Adana’da gayrimenkul ofisinde bir kisiyi öldürdügü öne sürülen zanli tutuklandi.

Gayrimenkul Ofisindeki Cinayetin Zanlisi Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre olay, 12 Eylül günü saat 01.30 siralarinda Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Mehmet Kartal Bulvari’nda meydana geldi. Aksam saatlerinde sevgilisi G.N.D. (17) ile içki içen Zorbey Ugurludogan (28), eskiden çalistigi Yasin Ö.’nün (33) ofisine gitti. Is yerine girdikten sonra Yasin Ö.’den bin lira alacagini isteyen Ugurludogan, yerine ise alinan Remzican Gürbüz’e (22) de yumruk atti. Bu sirada is yerindeki Yasin Ö.’nün arkadaslari Dogan Y. (23) ve Samed S. (23) de Ugurludogan’i darp etti. Masanin altindaki av tüfegini alan Gürbüz, Ugurludogan’a 5 el ates etti. Vücuduna isabet eden saçmalarla agir yaralanan Ugurludogan kanlar içinde yere yigildi. Is yerindeki süpheliler ise olay yerinden kaçti.

Is yeri sahibi Yasin Ö.’nün ihbari üzerine adrese polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan Ugurludogan, ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Ameliyata alinan Ugurludogan, doktorlarin müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Cinayet Büro Amirligi ekipleri Yasin Ö.’yü gözaltina alirken, kaçan süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti. Olay yerinde inceleme yapan polis, olay anina ait güvenlik kamerasi görüntülerinin silindigini belirledi.

Polis, cinayet süphelisi Gürbüz ile diger 2 süphelinin, bir arkadasinin Sariçam ilçesindeki evinde saklandiklarini belirledi. Adrese baskin yapan ekipler, süphelileri gözaltina aldi. Emniyete götürülen süphelilerden Gürbüz, ifadesinde, Ugurludogan’in kendisini darp ettigini, bu nedenle tüfekle ates açtigini söyledi.



Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Remzican Gürbüz çikarildigi mahkemece tutuklanirken, Yasin Ö., Dogan Y. ile Samed S. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA