Baskan Ömer Günel Açiklamasi 'Kusadasi'na Hizmet Etmeye Geldim'

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel tarafindan düzenlenen mahalle toplantilarinin son adresi Türkmen Mahallesi oldu. Ikiçesmelik ve Camiatik mahallelerinin ardindan Türkmen Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Baskan Ömer Günel, “Kusadasi’nin hak ettigi hizmeti almasi için durmaksizin çalisiyoruz. Sizlerin karsisina yüzüm ak, basim dik olarak çikabiliyorum. Hesabini veremeyecegim bes kurusum yok. Kusadasi’na hizmet etmeye geldim” dedi.

Baskan Ömer Günel Açiklamasi 'Kusadasi'na Hizmet Etmeye Geldim'


Genç ve dinamik bir baskan olarak her firsatta hemsehrileri ile bir araya gelip, sorun, talep ve önerilerini dinleyen Baskan Ömer Günel, mahalle toplantilarina Türkmen Mahallesi ile devam etti. Kusadasi Belediyesi tarafindan yenilenen Gürhan Inan Parki’nda gerçeklesen bulusmaya Belediye Baskan Yardimcilari, belediye meclis üyeleri, CHP Kusadasi Ilçe Örgütü Baskani Mehmet Gürbilek, IYI Parti Kusadasi Ilçe Baskani ve meclis üyesi Hayati Atli, CHP Kusadasi Kadin Kollari Baskani Aysegül Dagli ve çok sayida vatandas katildi.



Türkmen Mahallesi sakinlerine seslenen Baskan Ömer Günel, göreve geldikleri ilk yil alt ve üst yapiyi yenileme çalismalarina Türkmen Mahallesi’nden basladiklarini belirterek “Türkmen Mahallesi, Kusadasi’nin en eski yerlesim yerlerinden birisi. Merkezi konumu itibariyle de kentimizin adeta vitrini durumunda. Buna ragmen uzun yillardir alt ve üst yapi hizmetlerinden mahrum kalmis bir bölgeydi. Bu nedenle yenileme çalismalarimiza 2019 yilinda buradan basladik. ‘Eski Türkmen’e yeni vizyon’ diyerek 14 milyon 563 bin TL’lik yatirimla 69 bin 500 metrekarelik alanda tüm alt ve üst yapi sorunlarini kisa süre içerisinde çözüme kavusturduk. Aydin Büyüksehir Belediyemiz ve ilgili kurumlarla is birligi içerisinde sürdürdügümüz çalismalarla Türkmen Mahallesi’nin hak ettigi hizmeti almasi için gerekeni yaptik, yapmaya da devam ediyoruz. Türkmen Mahallesi, elektrik, içme suyu, yagmur suyu, kanalizasyon, telekomünikasyon ve dogal gaz hatlari, parklari ve yesil alanlari ile sorunsuz bir bölge haline geldi” dedi.



‘Nefes almadan çalisiyoruz’

Göreve geldikleri günden bu yana ekip arkadaslariyla birlikte nefes almadan çalistiklarina dikkat çeken Baskan Ömer Günel, “6 Nisan’da mazbatamizi aldik, 7 Nisan’da çalismaya basladik. Kusadasi’nda dokunmadigimiz hiçbir mahalle, girmedigimiz hiçbir sokak kalmadi. Görevde oldugumuz süre içerisinde 7/24 çalismaktan asla vaz geçmedik. 3.5 yildir nefes almadan sürekli çalisiyoruz. Elimizdeki sinirli kaynaklari, sinirli zamani sizin için en etkili sekilde nasil kullanabiliriz diye çabaliyoruz. Sizin karsinizda hiç bahane üretmedik” diye konustu.



‘Yüzümüz ak, basimiz dik’

Kusadasi Belediyesi, kendisi ve ekip arkadaslari hakkinda bazi çevrelerin asilsiz iddialarda bulunarak karalama kampanyasi yürüttüklerine dikkat çeken Baskan Ömer Günel, “Yüzümüz ak, basimiz dik. Hesabini veremeyecegimiz bes kurusumuz yok. Sizlerin karsisina yüzüm ak, basim dik çikiyorum. Kusadasi’na hizmet etmeye geldim. Çalisan insani, meyve veren agaci tasliyorlar. Bundan biz de payimizi aldik. Ben iftiracilar kadar cazgir ve düzeysiz olamam. Ben cevabi hukukla verebilirim. Iftiracilarin hepsinin iddialari yerin altina girdi ve yargilaniyor. Bizi öyle hizmetten alikoymak, bizim moralimizi bozmak kolay degil. Hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.



Konusmasinin ardindan sözü mahalle sakinlerine birakan Baskan Ömer Günel, sorun ve talepleri dinledi. Söz alan mahalle sakinleri uzun yillardir alamadiklari hizmeti son 3 yilda almaya basladiklarini ifade ederek Baskan Ömer Günel’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA