MHP Genel Baskani Dr. Devlet Bahçeli'nin Erzurum Mitinginin Yer Ve Saati Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Genel Baskani Dr. Devlet Bahçeli’nin Erzurum mitinginin yer ve saati belli oldu. MHP Lideri, 25 Eylül’de gelecegi Erzurum’da, Dadaslarla saat 16.00’da bulusacak. Pazar günü gerçeklestirilecek olan mitinge Istasyon Meydani ev sahipligi yapacak.

MHP Genel Baskani Dr. Devlet Bahçeli'nin Erzurum Mitinginin Yer Ve Saati Belli Oldu
MHP Genel Baskani Bahçeli’nin “2023’e Dogru: Aday Belli, Karar Net” temasiyla startini verdigi mitinglerin Erzurum etabi için hazirliklar son sürat devam ediyor. Dadaslarin büyük bir sabirsizlikla bekledigi büyük bulusma için her ayrinti ele alinirken, MHP’nin Erzurum Il Teskilati ise adeta ari gibi çalisiyor. Il Baskani Naim Karatas’in miting hazirliklari çerçevesinde her gün bir araya geldigi partili yöneticiler, hazirliklarin her asamasini en ince ayrintisina kadar denetlerken, Bahçeli’nin bulusmasina on binlerin akin etmesi bekleniyor.

Teskilatlar Teyakkuzda

MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas, 25 Eylül Pazar günü Genel Baskan Bahçeli’nin katilimiyla gerçeklestirilecek olan miting için olaganüstü bir hazirlik dönemi geçirdiklerini söyledi.

“Teskilatimizin her bir neferi bu büyük bulusma için var gücüyle çalisiyor, hazirlik yapiyor” diyen Baskan Karatas, “Hazirliklarimizi büyük bir titizlik içerisinde yürütüyoruz. En ince ayrintisina kadar çalismalarimizi yürütüyor, teskilatlarimizla birlikte teyakkuza geçmis bir biçimde hazirlik yapiyoruz. Davamiz milli, bulusmamiz da Cumhur Ittifaki bulusmasi olacagi için Istasyon Meydanini hinca hinç dolduracak ve ülkemizin yarinlarini sabote etme niyetindeki tüm masalari yancilariyla birlikte dagitacagiz. Hazirlik çalismalarimizi yürüten tüm teskilat mensuplarimiza tesekkür ediyorum. Allah canlarina saglik versin, gayretlerini arttirsin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA