Marketteki Kediye Siddet Uyguladigi Ileri Sürülen Bir Kisi Kendisine Müdahale Eden 2 Kisiyi Biçakla Yaraladi

Aydin’in Kusadasi ilçesinde önünden geçtigi marketin sahibine ait kediye siddet uyguladigi ileri sürülen Murat.U., kendisine müdahale etmek isteyen Bora I.C.’yi kasigindan, Çagri C’yi ise elinden biçakla yaraladi. Iki kardes ambulansla hastaneye kaldirilirken, Murat U. ve yanindaki arkadasi Remzi I. polis tarafindan gözaltina alindi.

Marketteki Kediye Siddet Uyguladigi Ileri Sürülen Bir Kisi Kendisine Müdahale Eden 2 Kisiyi Biçakla Yaraladi


Olay, Kadinlar Denizi Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre Yilanciburnu mevkiindeki bir marketin önünden geçen Murat U., is yeri sahibine ait olan kediye içeriye girerek henüz bilinmeyen bir nedenle siddet uyguladi. Bunun üzerine market sahibi kadin ile Murat U. arasinda tartisma basladi.

Marketten gelen tartisma seslerini duyan Bora I.C. ile Coskun C. kardesler içeriye girerek Murat U.’yu disari çikarmak istedi. Bu sirada Murat U. cebinden çikardigi biçakla Bora I.C.’yi kasigindan, Çagri C.’yi ise elinden yaraladi. Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye 112 Acil Saglik ile polis ekipleri sevk edildi. Bora I. C. ile Çagri C. ambulansla Kusadasi Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Polis, Murat U. ile yanindaki arkadasi Remzi I.’yi gözaltina aldi.

Yaralilarin saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, süphelilerin polisteki islemlerinin sürdügü bildirildi.

Kaynak: İHA