486 Gündür Tutuklu Olan Cinayet Sanigi Iftiraya Ugradigini Iddia Etti
Eskisehir’de kiskançlik nedeniyle Emrah Sakarya’yi av tüfegiyle basindan vurdugu iddia edilen sanik mahkemede, iliskisi bulunan kadinin kendisine iftirada bulundugunu kaydederek, “Daha önceki sabikalarima dayanarak beni cinayetle suçladi” dedi.

Eskisehir 1. Agir Ceza Mahkemesinde görülen davanin durusmasinda tutuklu sanik Ömer B. ve taraf avukatlari hazir bulundu. Durusmaya maktul Emrah Sakarya’nin ailesi ve yakinlari katildi.
“Daha önceki sabikalarima bakarak beni cinayetle suçladi”
Mahkemede 1 yili askin süredir tutuklulugu devam eden sanik Ömer B.’nin tekrar ifadesine basvuruldu. Ifadesinde suçsuz oldugunu ve cinayeti itiraf eden Defne U.’nun kendisine suç attigini öne süren sanik, “Ben kendimi ifade edemedigim için suçsuz yere 2 yildir tutukluyum. Defne benim daha önceki sabikalarima dayanarak beni cinayetle suçladi. Daha önce kavgalarim ve yaralamalarim oldu ancak ben cinayet islemedim. Ben ölmemek için onunla arkadasligimi sürdürmek zorunda kaldim. Bu kadin hâlâ fuhus ve uyusturucu isi yapmaktadir” dedi.
Mahkeme heyeti sanigin tutukluluk halinin devamina hükmederek, iddia makamina mütalaa hazirlamasi için süre verilmesi dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için durusmayi ileri bir tarihe erteledi.
