Servis Araci Minibüsten Inen Yolcularin Arasina Daldi Açiklamasi Ölü Sayisi 2'Ye Çikti

Izmir’in Çigli ilçesinde servis aracinin yolcu indiren minibüse çaptigi kazada ölü sayisi 2’ye yükseldi. Kazada yaralanan 4 kisinin hastanede tedavilerinin sürdügü ögrenildi.

Servis Araci Minibüsten Inen Yolcularin Arasina Daldi Açiklamasi Ölü Sayisi 2'Ye Çikti
Edinilen bilgiye göre kaza, saat 18.00 siralarinda Çigli ilçesi Atatürk Mahallesi Izkent otobüs son duragi yakininda meydana geldi. Iddiaya göre, Mehmet Y. idaresindeki 35 M 8536 plakali yolcu minibüsüne yolcu indirdigi sirada Mustafa K. idaresindeki 45 DK 304 plakali servis araci çarpti. Bu sirada yolcu minibüsünden inen Bülent Ünal, servis aracinin altinda kalarak metrelerce sürüklendi. Kazada minibüsten inen yolculardan Gülizar Obuz, G.K., N.Ç., ismi ögrenilemeyen bir kisi ile minibüs soförü Mehmet Y. de yaralandi.

Kazayi gören vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine saglik ekipleri, itfaiye ekipleri, 110 AKS ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, saglik ekiplerinin yapmis oldugu kontrollerde servis minibüsünün altinda kalan Bülent Ünal’in hayatini kaybettigi belirlendi. Yolcu minibüsünden inen ve kazada yaralanan Gülizar Obuz, G.K., N.Ç., ismi ögrenilemeyen bir kisi ve yolcu minibüsü soförü Mehmet Y., saglik ekiplerince bölgedeki hastanelere kaldirildi.

Hastanede hayatini kaybetti

Meydana gelen kazada yaralanan Gülizar Obuz, Mehmet Y. ve G.K., Çigli Egitim ve Arastirma Hastanesine N.Ç. ise ambulans ile Menemen Devlet Hastanesine kaldirildi. Hastanede tedavi altina alinan Gülizar Obuz, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Yaralilardan Mehmet Y., G.K. ve N.Ç.’nin durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Öte yandan, servis minibüsü soförü Mustafa K. polis ekiplerince gözaltina alinarak emniyete götürüldügü bildirildi.

Kazayla ilgili baslatilan sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA