Kaymakam Tortop'tan Selçuklu Belediyesi'ne Isbirligi Tesekkürü

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçesinin yeni Kaymakami Eflatun Can Tortop, Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci ile birlikte belediyenin bazi yatirimlarini yerinde inceledi. Kaymakam Tortop, örnek yatirim ve hizmetler için Baskan Pekyatirmaci’ya tesekkür etti.

Kaymakam Tortop'tan Selçuklu Belediyesi'ne Isbirligi Tesekkürü
Kisa bir süre önce Cumhurbaskanligi kararnamesi ile Selçuklu Ilçe Kaymakamligi görevine atanan Eflatun Can Tortop Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’nin ev sahipliginde Selçuklu Belediyesi tarafindan sehre kazandirilan Selçuklu Otizimli Bireyler Egitim Vakfi (SOBE) ve Beyhekim Gelisim ve Teknoloji Akademisi’ni ziyaret etti. Her iki kurumda da derslikleri tek tek gezen Tortop ve beraberindeki heyete yetkililer tarafindan yürütülen çalismalar hakkinda bilgi verildi.

Kurumlar arasi is birliginin en güzel örneklerinin Konya’da yasandigini dile getiren Baskan Pekyatirmaci, Selçuklu Kaymakamligina atanan Eflatun Can Tortop’la birlikte bu anlayis içerisinde ilçeye ve sehre hizmet edeceklerini vurguladi.

Kaymakam Tortop incelemelerin ardindan Selçuklu Belediyesi’ni de ziyaret etti. Baskan Pekyatirmaci tarafindan baskanlik makamin da agirlanan Kaymakam Tortop daha sonra Eylül ayi meclis toplantisina da katilarak belediye meclis üyelerine hitap eti, onlarla tanisti.

"Insallah birlikte güzel hizmetler yapmak nasip olur”

Selçuklu Kaymakami Eflatun Can Tortop’a yeni görevinin hayirli olmasi temennisinde bulunan Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Rabbim hayirli hizmetler yapmayi nasip etsin insallah. Sizleri Konya’da görmekten, Selçuklu’da görmekten çok mutluyuz. Insallah buradaki göreviniz esnasinda da birlikte güzel hizmetler yapmak nasip olur. Konya’mizda çok sükür güzel bir iklim var, birlik beraberlik iklimi var. Bütün belediyelerimizle, büyüksehir belediyemizle, valiligimizle, kurumlarimizla, sivil toplum örgütlerimizle çok güzel verimli bir isbirligi yapiyoruz. Bu çerçevede de elhamdülillah hayirli hizmetler devam ediyor. Insallah bundan sonraki süreçte de sizinle birlikte bu hizmetleri devam ettirmek nasip olur. Selçuklu ilçemiz, Konya’mizin en büyük ilçesi. 682 bin nüfusumuz var ve 72 mahallemizde bütün kurumlarimizla birlikte hizmet etmek için gayret ediyoruz. Meclisimiz toplam 45 üyeden olusuyor. Ayni Konya’daki birlik beraberlik iklimi gibi meclisimizde de biz bu iklimi devam ettiriyoruz. Bütün meclis üyelerimizle birlikte istisare ederek, ortak bir sekilde bütün kararlarimizi oy birligi ile aliyoruz. O yüzden ben bütün meclis üyesi arkadaslarimin hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Hakikaten örnek bir birlikteligi birlikte yürütüyoruz ve hizmetlerimizi en iyi sekilde yürütüyoruz. Insallah bundan sonraki süreçte de bu hizmetleri yürütmeye devam edecegiz” dedi.



“Belediyemiz tüm kamu hizmetlerine etkin katilim saglamis”

Selçuklu Belediyesi eylül ayi meclis toplantisi öncesinde belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen Selçuklu’nun yeni Kaymakami Eflatun Can Tortop, Selçuklu’da görev almaktan duydugu memnuniyeti ifade etti.

Kaymakam Tortop, “Insallah aldigimiz bu görev hem ilçemiz hem de benim için hayirli olur. Bugün baskanimizla birlikte bazi yatirimlari yerinde inceleme firsati buldum. Selçuklu ile ilgili ilk izlenimim açik söylemek gerekirse çok müspet, çok iyi. Egitim, saglik, spor alaninda gerçekten belediyemiz hemen hemen tüm kamu hizmetlerinde çok etkin sekilde katki saglamis, destek olmus. Bunu görmek beni mutlu etti. Insallah sizlerle uyumlu bir mesai birlikteligimiz olacak ve ilçemiz için hep birlikte çalisacagiz. Sizleri sevgiyle ve saygilarimla selamliyorum. Tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan Selçuklu Kaymakami Eflatun Can Tortop meclis üyeleriyle tanisti. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’nin ev sahipliginde gerçeklesen ziyarette Selçuklu Ilçe Kaymakami Eflatun Can Tortop’a Konya Il Milli Egitim Müdürü Murat Yigit ve Selçuklu Ilçe Milli Egitim Müdürü Turan Kayacilar da eslik etti.
Kaynak: İHA