Dev Türk Bayragi Suuçtu'nun Güzelligine Güzellik Katti

Bursa’nin Mustafakemalpasa Ilçesi’nin kurtulusunun 100.yilinda dagcilar tarafindan 38 metre yükseklige sahip Suuçtu Selalesi’nden 100 metrekarelik dev Türk Bayragi açildi. Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar, dagcilara kendilerine yasattiklari heyecan ve gurur için tesekkür etti.

Dev Türk Bayragi Suuçtu'nun Güzelligine Güzellik Katti
Bursa’nin doga harikasi Suuçtu Selalesi, Mustafakemalpasa’nin 100. kurtulus yil döneminde 100 metrelik dev Türk bayragi ile güzelligine güzellik katti. Mustafakemalpasa Dagcilik ve Doga Sporlari Kulübü Baskani Ibrahim Kanburoglu ve Turgut Ünal’a 100. Kurtulus yil dönümünde 100 metrekarelik Türk bayraklarini astiklari için özellikle tesekkür eden Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar, Mustafakemalpasa ve Türkiye’yi düsman isgalinden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm sehitleri rahmet, minnet ve saygiyla andi. Kanar, "100. Yil dönümümüz münasebetiyle, essiz güzelligimiz olan Suuçtu Selalemize 100 metrekare Türk bayragimizi asildi. Mustafakemalpasa’mizin Bursa’mizin ve ilçemizin birlik beraberlik içerisinde daha nice zaferlere, daha nice basarilara kavusmasini temenni ediyorum" dedi.

Mustafakemalpasa Dagcilik ve Doga Sporlari Kulübü Baskani Ibrahim Kanburoglu ve Turgut Ünal ise, "Ilçemizin düsman isgalinden kurtulusunun 100. yil dönümünde Türk bayragimizi asmamiz bizi çok gururlandirdi. Daha nice 100. yillara insallah" dedi.

Kaynak: İHA