Ingiliz Bisiklet Dergisi Sayfalarinda Kemer'e Yer Verdi

Ingiliz bisiklet dergisi Mountain Biking Uk, Türkiye’nin en önemli bisiklet destinasyonlari arasinda yer alan Antalya’nin Kemer ilçesini sayfalarina tasidi.

Ingiliz Bisiklet Dergisi Sayfalarinda Kemer'e Yer Verdi
Kemer’in göz dolduran cografyasinda yapilan ulusal ve uluslararasi bisiklet organizasyonlari, dünyada ses getirmeye devam ediyor. Daha önce Avrupa’da bisiklet camiasinin yakindan takip ettigi Fransiz bisiklet dergisi BigBike, kapagi ve 6 sayfasinda Kemer’e ve Sky To Sea Dag Bisiklet Enduro Yarislarina yer vermisti.

Fransiz bisiklet dergisinin ardindan Andy Lloyd’un imzasiyla Ingiliz bisiklet dergisi Mountain Biking Uk de Kemer’i sayfalarina tasiyarak, Kemer’in dünyanin en iyi bisiklet rotalari arasinda yer aldigini anlatti. Dergide ayrilan Kemer sayfalarinda Kemer’in güzellikleri, bölgenin bisiklet turizmi potansiyeli de ön plana çikarildigindan bahsedildi.

"Kemerimizi en iyi sekilde tanitmaya devam edecegiz"

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, yaptigi açiklamasinda, “Kemer’i en iyi anlatan organizasyonlar arasina giren ve Nisan ayi sonunda dünyada bir ilk olan Sky To Sea MTB Enduro Yarislarini düzenleyerek, yurt içinden ve yurt disindan gelen sporculara ev sahipligi yapmistik. Bu arada organizasyonumuza Avrupa’dan spor yazarlarini da davet etmistik. Gelen spor yazarlarimiz bu özel organizasyonu sayfalarina tasiyarak Kemer’in ve bölgenin tanitimini yapmaya basladilar. Daha önce Fransa’da yayinlanan BigBike bisiklet dergisi Kemer’e ve etkinlige 6 sayfa yer vermisti. Simdi de Ingiliz Mountain Biking Uk dergisi Kemer’i sayfalarina tasimis. Bu Kemer için güzel bir sey. Tanitim anlaminda da Kemer’e büyük katkisi olacaktir. Kemerimizi en iyi sekilde tanitmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA