Siirt'te Asfalt, Parke, Kaldirim Ve Peyzaj Çalismalari Devam Ediyor

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, Siirt Belediyesi’nin kentte yürüttügü asfalt, parke, kaldirim ve peyzaj çalismalarini denetledi.

Siirt'te Asfalt, Parke, Kaldirim Ve Peyzaj Çalismalari Devam Ediyor
Siirt Belediyesi, vatandaslarin kent genelinde güvenli ve konforlu seyahat etmelerini saglamak amaciyla çalismalarini sürdürüyor.

Çalismalari yerinde inceleyerek, denetleyen Vali Hacibektasoglu kent merkezinde cadde esnafi ile sohbet etti, hayirli isler diledi.

Denetimlerle ilgili açiklamalarda bulunan Vali Hacibektasoglu, Siirt Belediyesi’nin yürüttügü çalismalari yerinde denetlediklerini söyledi.



Vali Hacibektasoglu, “Sehrimizin tüm caddelerini yenilemeye, ulasim konforunu ve kalitesini arttiracak çalismalarimiza devam ediyoruz. Kentin tüm mahallelerinde belediyemizin planladigi bu sene programa aldigi bütün isler devam ediyor. Büyük bir kismi tamamlanma asamasinda, insallah mevsim sonunda bütün planladigimiz altyapi, üstyapi tüm islerimizi tamamlamis olacagiz. Yeni yerlesim alanlarinin oldugu özellikle Veysel Karani Mahallesinde yeni açilan ham yollar ve yapilan altyapi ile birlikte o bölgede insaatlar, konutlarin yapimi devam ediyor, tamamlanma durumuna göre statik kaplama, sicak karisim asfalt, yine beton parke çalismalarimiz da devam ediyor” dedi.

Bu sene için 140 bin metrekare beton parke çalismasi olacagini aktaran Vali Hacibektasoglu, “30 bin ton sicak karisim asfalt dökecegiz. Bugün itibariyle 40 bin metrekare statik kaplama asfalt ta yaptik ve bu da yaklasik 8-10 km’ye tekabül ediyor. Bunun disinda park ve bahçeler müdürlügümüzün yine SISKI müdürlügümüzün çalismalari devam ediyor. Vatandaslarimizin daha konforlu, daha saglikli bir sekilde seyahat etmelerini saglamak için bunlari hizli bir sekilde gerçeklestirmis olacagiz. Bütün ekibimize ve arkadaslarimiza emeklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Gece gündüz 24 saat sahada çalisiyorlar. Vatandaslarimiza verdigimiz rahatsizliktan dolayi da pesinen bizleri hos görmelerini istiyoruz. En kisa zamanda hepsi tamamlanacak Insallah, okullar açildiginda çok temiz, çok daha güzel bir Siirt’te hep beraber huzur içerisinde görecegiz ve yasayacagiz” seklinde konustu.

Asfalt çalismalarinin belirlenen plan ve program dâhilinde diger mahalleler de devam edecegi belirtildi.
Kaynak: İHA