Metruk Binanin Yikimi Yapilirken Düsen Tahta Parçasi Elektrik Tellerini Kopardi

Kocaeli’de 4 katli metruk binanin yikimi esnasinda çatidan düsen tahta parçasi, elektrik tellerini kopardi. Birbirine degerek kivilcimlar çikartan teller mahalleliye panik yasatti.

Metruk Binanin Yikimi Yapilirken Düsen Tahta Parçasi Elektrik Tellerini Kopardi
Olay, Körfez ilçesi Kirazliyali Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçedeki metruk binalarin yikimi için çalisma yapan ekipler, tüm önlemleri aldiktan sonra sokagin giris ve çikislarini kapatarak çalisma baslatti. Metruk binanin yikimi esnasinda bir tahta parçasi elektrik tellerinin üzerine düstü. Elektrik tellerine takilan parça panige sebep oldu. Kopan teller bazi sokaklari elektriksiz birakti. Kopan elektrik tellerinin tamiri için ekipler çalisma baslatti. Tellerden çikan kivilcimlar anbean vatandas kameralarina yansidi.

“Elektrik tellerine tahta vurdugu için kopmus olabilir”

Evin sorunlu oldugunu ve yikilmasindan memnuniyet duyduklarini belirten mahalle sakini, ”Bos metruk binaydi. Belediye ekipleri yikti. Yenisi yapilirsa daha güzel olur. Temizlik oldu. Yeni sahibine güle güle oturmasini dilemek düsüyor bize. Elektrik tellerine tahta vurdugu için kopmus olabilir. Bina yikimiyla alakali bir kesinti yasamadik. Metruk binayi geceleri alkol alanlar kullaniyordu. Kapisi, bacasi yoktu. Herkes girip çikiyordu. Mahalleli olarak rahatsiz oluyorduk” dedi.

Kaynak: İHA