Manisa Kizilay'dan Emekçilere Serinleten Ikram

Türk Kizilay Manisa Subesi ekip ve gönüllüleri tarafindan kent merkezinde sicak havada çalisan isçilere maden suyu, su ve kek ikram edildi.

Manisa Kizilay'dan Emekçilere Serinleten Ikram
Manisa’nin Yunusemre ve Sehzadeler ilçelerinde hava sicakligi 37 dereceyi bulurken, Kizilay Manisa Subesi ekip ve gönüllüleri sicak havada çalismak zorunda olan isçilere, Kizilay maden suyu, kek ve su ikram etti. Çalisanlar ikramliklar için Türk Kizilay Manisa Subesi ekiplerine tesekkür ettiler.

Türk Kizilay Manisa Sube Baskani Atilla Efendioglu, Kizilay olarak sehrin temizlik ve estetik yönden modern bir görünüme kavusmasi için çaba sarf eden emekçilere, sicak havada ikramliklarla serin bir mola verdirmek istediklerini söyledi.



Manisa’da yaz aylarinin oldukça sicak geçtigini ve disarda çalismak zorunda olanlarin isinin daha da zorlastigini dile getiren Efendioglu, "Türk Kizilay olarak her zaman milletimizin yanindayiz. Hava sicakliginin artmasiyla disarda çalismakta her geçen gün zorlasiyor. Bizler de Kizilay Manisa subesi olarak isçi arkadaslarimiza küçük bir mola verdirip, Kizilay maden suyu, kek ve soguk su ikram ettik. Isçi kardeslerimizin emekleri çok kiymetli. Hepsine çalismalarinda basarilar diliyorum." dedi.

Kaynak: İHA