Hatali Park Vatandaslari Çileden Çikardi

Tekirdag Çorlu’da acil bir ihbara giden itfaiye ve saglik ekipleri, servis minibüslerinin sagli sollu gelisigüzel parklanmalari nedeniyle olay yerine ulasmakta güçlük çekti. Vatandaslar, duyarsiz sürücülere tepki gösterdi.

Hatali Park Vatandaslari Çileden Çikardi
Resadiye Mahallesi Sonbahar Sokak’ta haber alinamayan bir vatandasin ihbarina çikan itfaiye ve saglik birimi, olay yerine az bir mesafe kala Yunus Emre Araligi Sokak’ta zor anlar yasadi. Olay yerine ulasmaya çalisan itfaiye ekipleri, servis minibüslerinin gelisigüzel park edilmesi nedeniyle zor anlar yasadi. Itfaiye ve saglik ekipleri, yol açilmayinca olay yerine ulasmak için baska sokaklardan dolanmak zorunda kaldi. Resadiye Mahallesi Muhtari Yelda Tuncer ve mahalle sakinleri duruma sert tepki gösterdi.

“Pes yani artik arkadas!”

Resadiye Muhtari Yelda Tuncer, “Bu düzensiz park yapan araçlari ben çektiriyorum, bir süre sonra yine park ediyorlar. Ekip gelip islem yapiyor ama yine umurlarinda bile olmuyor. Artik yoruldum ben de biktim. Bu durumdan ben de memnun degilim, muhtarligin önünü kapatiyorlar ve engelli vatandaslarimiz da girmekte zorluk çekiyor. Itfaiye araci da geçemedi. Belediyeden duba getirttim, dubalari kirdilar, saksi getirttim saksilar da dayanmadi onlari da kirdilar. Pes yani artik arkadas, bunlara nasil çare bulacagiz bilmiyorum” diye konustu.



“Bu kadar da duyarsizlik olmaz”

Yoldan geçen bir sürücü de, “Sik sik ayni sorunlarla karsilasiyoruz. Böyle bir saçmalik olabilir mi? Itfaiye, ambulans yoldan geçemiyor. Yaziktir, günahtir. Bu kadar duyarsizlik olmaz. Sanki burasi otobüs duragi. Adam keyfine göre minibüsü park etmis” diyerek tepki gösterdi.
Kaynak: İHA