Basaksehir'in Yeni Kapali Pazari Fenertepe'ye Yapiliyor

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, ilçenin dördüncü kapali pazar alanindaki çalismalari yerinde inceledi. Fenertepe Fuar ve Sergi Alani’nin bölge ticaretine önemli katki saglayacagini belirten Baskan Kartoglu, “Her bir metrekaresini komsularimizin hayatinizi kolay hale getirmek için hazirlayacagiz” dedi.

Basaksehir'in Yeni Kapali Pazari Fenertepe'ye Yapiliyor
Basaksehir Belediyesi, ilçe sakinlerinin hayatina deger katacak çalismalarini sürdürüyor. Mevsimsel hava kosularindan etkilenmeyen, modern mimarisi ve ticaret alanlariyla göz dolduran fuar ve sergi alanlarina bir yenisi daha ekleniyor. Basakpazar, Kayasehir ve PazarTürk’ünardindan ilçenin dördüncü kapali pazar alani Fenertepe’yeyapiliyor. Santiye sahasinda incelemelerde bulunan Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, yetkililerden süreç hakkinda bilgi aldi. Kapali pazarlarin modern mimarisi ve konforlu yapilariyla alaninda lider konumda bulundugunu ifade eden Baskan Kartoglu, “Fenertepe Fuar ve Sergi Alani 22 bin metrekare alan üzerine insa ediliyor. Her bir metrekaresini komsularimizin hayatinizi kolay hale getirmek için hazirlayacagiz. Tekstil, gida ile sebze ve meyve bölümleriyle yeni ticaret merkezi olacak” degerlendirmesinde bulundu.

Alisveris yapmaya gelenlerin otopark sorunu yasamayacagini belirten Baskan Kartoglu, “Kapali pazar alanimizin bodrum katinda 232 araç kapasiteli otoparkimiz olacak. Böylece olusabilecek trafik yogunlugunun da önüne geçmis olacagiz. Ilçemizin her noktasina insa ettigimiz çok amaçlisalonlarimizin bir benzerini Fenertepe Fuar ve Sergi Alanimizda da yapacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA