AK Parti Izmir Il Baskani Sürekli Açiklamasi 'Aziz Milletimizin Bir Kurusunun Bosa Harcanmasina Göz Yumamayiz'

AK Parti Izmir Yerel Yönetimler Baskanligi koordinesinde düzenlenen “Bölge Meclis Üyelerimizle Yerel Yönetimler Istisare ve Degerlendirme Toplantilari”nda konusan AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, "Aziz milletimizin bir kurusunun bosa harcanmasina göz yumamayiz" dedi.

AK Parti Izmir Il Baskani Sürekli Açiklamasi 'Aziz Milletimizin Bir Kurusunun Bosa Harcanmasina Göz Yumamayiz'
AK Parti Izmir Yerel Yönetimler Baskanligi koordinesinde düzenlenen “Bölge Meclis Üyelerimizle Yerel Yönetimler Istisare ve Degerlendirme Toplantilari”nin kuzey metropol ilçelerini kapsayan kismi, Çigli Ilçe Baskanligi ev sahipliginde, AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli’nin katilimlariyla gerçeklestirildi.

Izmir’de etkili ve yerinde muhalefet yaptiklarina dikkat çeken Baskan Sürekli, “Kamunun, vatandasimizin yararina olan projelere destek verdik ve vermeye devam ediyoruz, ancak kamu yarari olmayan konularda kimse kusura bakmasin, aziz milletimizin bir kurusunun bosa harcanmasina göz yumamayiz” diye konustu.

Kuzey metropol ilçeleri kapsayan toplantida konusan Baskan Sürekli, mahalle baskanligindan ilçe ve il yönetim kadrolarina kadar teskilatin farkli alanlarinda görevler aldigini hatirlatti. Meclis üyeligi de yaptigini kaydeden Baskan Sürekli, “Meclis üyeligi zordur hem meclis üyeliginin sorumluluklari hem de teskilat çalismalarinin sorumluluklari vardir. O nedenle meclis üyeligi önemli bir görevdir, vatandasin oylariyla seçilirsiniz ve emek, özveri ile fedakarlik ister.” dedi.



Etkili ve yerinde muhalefet

AK Parti’nin genelde iktidar, Izmir’de ise muhalefette oldugunu dile getiren Baskan Sürekli, “Izmir’de, etkili ve yerinde muhalefet yapiyoruz. Bilimsel veriler dogrultusunda hareket ediyoruz. Sorumluluklarimizin bilincinde, güçlü teskilat yapimizla ekip olarak çalismalarimizi sürdürüyoruz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan Izmir’e her geldiginde güzel kentimizin üzerine çöken kötü kokuyu hep dile getirdi. Bizler de sürekli gündemde tuttuk ve artik dayanilamaz hale geldi. Sahadaki çalismalarimizda, vatandaslarimizin ilk gündem maddeleri; kötü koku, alt yapi yetersizligi ve hizmetsizlik” diye konustu.



“Kimse kusura bakmasin”

AK Parti olarak Izmir’de kamu yarari gözetilen projelere her zaman destek oldugunu kaydeden Baskan Sürekli, “Siyaset yapmak, elestirmek baska, kamu yararina, vatandasimizin yararina projelere destek olmak ayri seylerdir. Biz muhalefetimizi de gerçekten yapiyoruz ve sonuç aliyoruz. Çigli’de tramvay projesine destek verdik, Cumhurbaskanimiz çok kisa sürede projenin yatirim planlari içine alinmasini sagladi. Yine Buca metrosu ve Özkanlar pazaryerinde destek verdik. Fakat geldigimiz noktada, Çigli Tramvayi kaç yil oldu bir türlü tamamlanamadi. Hizli bir sekilde onay alinan Buca metrosu bambaska bir hale geldi, orada yapilanlar gün gibi ortada. Kamunun, vatandasimizin yararina olan projelere destek verdik ve vermeye devam ediyoruz, ancak kamu yarari olmayan konularda kimse kusura bakmasin, aziz milletimizin bir kurusunun bosa harcanmasina göz yumamayiz.” dedi.



Önce 2023 sonra 2024

AK Parti Izmir teskilatinin her zaman Izmirlinin yaninda oldugunu vurgulayan Baskan Sürekli, Haziran 2023’te yapilacak seçimlere hazir olduklarini söyledi.

Sahadaki çalismalarindan yola çikarak elde ettikleri geri dönüsler dogrultusunda, AK Parti’nin Izmir’de birinci parti olacagini sözlerine ekleyen Baskan Sürekli, “Bu iddiamizi Cumhurbaskanimiz da Izmir’de adayligini açikladigi programda dile getirdi. Teskilatimiza, aziz milletimize olan güvenimiz tam. Biz üzerimize düseni yapip sandiklara sahip çikacagiz. 2023’ü tamamladiktan sonra 2024’te yapilacak yerel seçim maratonu baslayacak. Artik CHP’li belediyeler hemsehrilerimizi çok yordu. Kadim sehrimiz, AK Parti belediyeciligiyle tanisacak.” diye konustu.

Cumhur Ittifaki belediyelerin merkez ilçelere göre daha az destek almasina ragmen çok daha fazla yatirim yaptigina dikkat çeken Baskan Sürekli, tüm engellemelere ragmen yatirim ve projelerin hiz kesmeden sürecegini ifade etti.

Kaynak: İHA